Kilometri i kilometri sam prosla da bi upoznavala gladijatore…

Kilometri i kilometri sam prosla da bi upoznavala gladijatore… Ja sam Maja, iz Zagreba sam i imam dvadeset sedam godina i ova priča nije izmišljena. Nisam želela da umrem a da ovo ne ispričam, ne ostavim na internetu da neko pročita sve ono šta mi se dešavalo tokom putovanja po gradovima bivše Jugoslavije. Kada sam bila mala deka mi je stalno pričao kako je Jugoslavija bila država u kojoj se lepo živelo, kako je industrija bila jaka i kako su se svi voleli i širili bratstvo i jedinstvo. Uvek sam želela da upoznam svaki kutak zemalja koje su nasledice naše Juge. Nikada nisam imala vremena za to iskreno ni toliko para da sebi priuštim to zadovoljstvo.

Kada sam napravila profil na jednom sajtu za upoznavanje počela sam da komuniciram sa likovim iz cele bivše države. Nekada su to bila instant dopisivanja, ali je bilo i momaka sa kojima sam održavala kontakt. Moj mozak je bio vrlo kreativan, odlučila sam da ostvarim kontakt sa nekoliko zanimljivih likova, sednem u auto, i napravim svoju turneju. Nisam imala zaista novac da to uradim sama, ili sa nekom drugaricom, jedina opcija je bila da putujem i spavam u autu. Ali to ne bi bilo zanimljivo, sigurna sam.

Inače nemam svoj auto i trebalo mi je nekoliko dana da ubedim baku da mi da njena automobil, koji je inače skupljao prašinu u garaži, ali je baka bila sebična kada je on u pitanju. Na kraju sam joj obećala da ću ići sedam dana na selo sa njom, samo da bi mi dala kola. Ne postoji gori pakao nego kada sa bakom treba da idem na selo, ali to je neka druga priča. Ono što je bitno za ovu jeste to što sam uspela da je ubedim da mi da auto. Kada sam rešila prvi problem, ostalo je da nađem nešto para za gorivo i neki sitan đžeparac, tu su mi pomogli roditelji.

Kada sam rešila „tehnički“ deo, počela sam da selektujem likove sa sajta i pravim detaljan plan za svoje putovanje, i onda pakovanje. U svoj „YU“ kofer stavila sam puno seksi krpica, haljinice, šorceve, bilo je tu i haltera. Bilo je veče, leto kada sam iz Zagreba krenula na svoju prvu destinaciju, grad na čijoj je teritoriji rođen Flavije Valerije Konstantin, najveći grad južne Srbije – Niš.

Znala sam da me tamo čeka Marko, dečko sa kojim sam ostvarila jako lepu komunikaciju preko sajta. On je fudbaler iz Jagodine ali je zbog fudbala živeo u Nišu. Put je bio jako dosadan, jedva sam čekala da stignem.

Kako sam smotana i pogubljena kao osoba, zalutala sam malo, i videla zaista prelepa sela u Srbiji. Bilo mi je krivo što nisam rođena u nekom od njih. Tada sam se setila da sam nekada davno imala fantazije kako me u nekom selu u Srbiji jebe neki zgodni drvoseča, palilo me je to. Čak mi je palo na pamet da ako vidim nekog lepog momka stanem i pokušam da se zabavim, ali je bila noć, i nikog nigde nije bilo, čuli su se samo zvuk bakinog automobila i moji glasovi u glavi, sređivala sam misli i to je tada bio ceo moj svet.

Marko me je čekao na ulazu u Niš, na naplatnoj rampi. Presladak mlad momak, mršaviji, zgodan i nasmejan. Njegova pozitivna energija mi nije dala da imam trenu i strah od upoznavanja, bio je jako prijatan, nasmejan, mirisao je prelepo.

Grad je imao neku lepu i meni nepoznatu energiju. Osećala sam se drugačije, a Marko je napravio svoju magiju i učinio da vazduh miriše samo na njegov parfem, dodire i seks. Rekla sam mu još ranije u toku dopisivanja kako sam u prolazu i kako putujem kod rođaka u Skoplje. To mi je bio alibi da mogu da ostanem čedna devojčica u njegovim očima.

Otišli smo direktno u njegov stan, čim su se zatvorila vrata onaj sladak i nasmejan momak je postao životinja. Nisam mogla da verujem, sa vrata mi je prišao od pozadi u sekundi spustio helanke, izvadio je svoj kurac, bio je solidno veliki i nabio ga u mene. Već sledeće sekunde je iz majce izbacio moje sise napolje i krenuo da ih steže, mesi dok je zabijao kurac u mene. Počela sam da stenjem jako, prijao mi je, nikada me niko ranije nije spopao tako sa vrata. Brzo je svršio, i nastavio je da bude onaj isti pozitivan mladić. Iskreno želela bih opet da ponovim ovu avanturu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *