Gledala me drugarica kako mu to radim soččno…

      No Comments on Gledala me drugarica kako mu to radim soččno…

Gledala me drugarica kako mu to radim soččno… Bio je avgust mjesec i prava vrućina napolju. I posjetu mi je došla moja frendica Ana koju poznajem već desetak godina. Ona je slobodana žena, ima trideset i pet godina ali izgleda jako seksi. Mami uzdahe svih oko sebe a naročito mladih momaka. Ja sam žena koja ima četrdeset godina, imam dugu crnu kosu, grudi jaku četvorke i malo veće dupe sa viškom celulita. I ja kao i ona sam volela jako seksi da se oblačim. Ana me je poslije mnogo vremena me je nagovarala na sve to da bi mamila kao i ona uzdahe mladih momaka.

Bila sam ubijeđena da neću posetiti takav efekat ali desilo se to da su mnogi mladi momci se okretali za mnom kada bi se obukla nešto uz tijelo sa većim dekolteom i istakla osim grudi i veliku guzu. Moram priznati da mi je to imponovalo. Ana je došla do mene da me ubijedi da odemo na more nekoliko dana. Poslije dugog ubijeđivanja sam pristala. Krenuli smo sa Anom autom. Došli smo nakon nekoliko sati do hotela gdje smo iznajmili apartman. Nakon što smo se odmorile sredile smo se i izašle u obližnji lokala.

Malo pomalo klub se već napunio. Počeli smo da pijemo vino i lagano da igramo u ritmu muzike. S vremena na vreme primijetila sam poglede dva mlada momka koji su bili blizu našeg stola. Nakon pola sata prišli su našem stolu i počeli smo da plešemo. Momak sa kojim sam plesala se zvao Ivan a sa Anom Niko. Tokom plesa osjetila sam da mu je jako podignut k..ac. U mom stomaku su počeli da se javljaju žmarci. Moja pi.a je počela da vl.ži. Namjerno sam se pribila još više uz njega pa da ga osjetim što više.

Zaključila sam da ima jako veliki ku..c. Šapnuo mi je na uvo da želi da odemo u naš apartman. Ugledala sam i primijetila da Ane nema. Dok sam otišla sa Ivanom uvidjela sam da je Ana otišla sa Nikom autom. Čim sam ušla u apartman počela sam da ga svlačim. Imao je jako veliki ku..c oko dvadeset centimetara. Spustila sam se na koljena i počela mu ga pušiti. Uvlačila sam ga u usta dok sam ga gledala direktno u oči onako kur..njski. Zaklopi je oči i uživao. Nakon toga počeo je da me skida. Ostala sam samo u brusu i gaći..ma.

Uzeo me je za ruku i odveo do kreveta. Polegao me je na krevet i skinuo brus i ga.ice a potom krenuo da mi liže si.e spuštajući se do moje vla.ne pice. Li..o me je nekoliko minuta. Moja p..a je val.žila jako. Nisam više mogla da izdržim, zamolila sam ga da mi ga stavi. Nije više čekao nego mi je stavio noge na ramena i počeo da me silovito tu.a. Ulazio je silo.ito u mene da sam st.njala jako glasno da me je bio strah da ne probudim ljude pored. Tucao me je svom snagom mladog tijela da sam počela odmah da sv..avam. Mojim tijelom je prostrujao veoma jaki org.zam.

Nakon toga me je okrenuo i počeo da me tu.a otp..adi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *