Žene vole ugradnju nove tus kabine kad muza nema kod kuce…

Žene vole ugradnju nove tus kabine kad muza nema kod kuce… Imam vlastitu firmu u jednom manjem gradu koja između ostaloga vrši i ugradnju tuš kabina. Jednog lijepog lipanjskog dana zazvoni telefon i s druge strane začuje se umiljati ženski glas: -Dobar dan, zovem vas u vezi reklamacije, vi ste prošli tjedan montirali tuš kabinu kod nas i moram vam reči da malo pušta, prosim vas da to popravite.

-Dobar dan, reci te mi adresu pa ću doći pogledati.- odgovorim i nakon njezinog odgovora shvatio sam gdje je to bilo ali se ne sječam gospođe jer sam sve dogovarao s finim gospodinom koji je dobro zagazio u šezdesete.

Tako odem ja na tu adresu pogledati što se to događa, pozvonim a vrata mi otvara vitka četerdesetgodišnja plavuša s naglašenim oblinama u kućnom ogrtaču i odmah prije nego sam stigao pozdraviti ona počne:

Znate majstore, mene nije bilo doma dok ste montirali a moj muž ne vidi baš najbolje pa dođite da vam pokažem.“

Povede me u poznatu kupaonicu i nastavi: “Pogledajte što se događa dok se tuširam.“

Čim je to izgovorila skine kućnu haljinu ispod koje nije imala ništa, stane u kadu, otvori tuš i počne s tuširanjem. Tada sam shvatio gdje točno pušta i prihvatio igru.

– „Gospođo, izvana se ne vidi morao bi pogledati iznutra“ odgovorim ja i odmah mi uzvrati

– „Što čekate?“. 

Moram reči da u tom trenutku nisam razmišljao da bi mogao upasti njezin muž jedino sam pred sobom vidio vitku plavušu s naglašenim bokovima, prekrasnim grudima i obrijanom macom, brzo sam skinuo sve sa sebe a moj klip je već stajao visoko te zakoračim u kadu.

– „Vidim da majstor ima dobar alat i već je spreman, mogu li ga malo probati?“ reče gospođa i klekne ispred mene te ga počne jednom rukom dr**ti a drugom miluje jaja pa onda vrhom jezika dotakne glavić i počne ga lizati cjelom dužinom sve do jaja i natrag. Osječao sam da neću moći dugo ovako pa sam je odmaknuo od sebe, podigao, i okrenuo dok je voda padala po njezinim leđima i sljevala se niz gu**ve. i zabijem se u nju do jaja malo zastanem pa počinjem mješati ne vadeći ga a ona istovremeno vrti gu*u u drugu stranu pa počinjem s laganim ritmom, dok ona stenje ja pojačavam ritam sve brže jer osječam kako neću moći više dugo a osjetio sam da je i njeno tjelo počelo drhtati, g**ovi i noge se skupljati….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *