Stavila sam mladicu dobar preparat daa bi me bolje mutio…

Stavila sam mladicu dobar preparat daa bi me bolje mutio… Marko je moj asistent sa fakulteta. Na njega se lože i devojke i muškaarci, i čistačice sto posto i druge neke profesorke. Dečko prosto pleni nekom posebnom energijom. Pre svega pametan, zgodan, visok. Njegov šarm je ispred svega, nikada ranije nisam videla tako velikog šmekera. Asistent Marko je bio faca u svakom smislu te reči.

Dugo sam pokušavala da ga privedem i probam ga, ali mi nije polazilo za rukom. Na kraju posle mnogo napisanih poruka, neke od njih sam i brisala sa Instagrama i pre nego što bi Marko stigao da ih pročita, uspela sam da ga pozovem kod sebe na kafu. Izgovor nisam imala, samo sam ga pozvala na kafu, mislila sam da mu je jasno šta želim i šta treba da uradi, ali Marko tada nije krenuo u akciju. Ispijali smo belo vino, filozofirali, ali moja želja za Markom je tada ostala samo mašta.

Otišao je kući, nije mi se javljao baš dugo. Kasnije sam ga opet pozvala na kafu, ali sam ovog puta imala jasno skovan plan. Moj najbolji drug Vladan stalno koristi Ka..gru, i iz sprdnje mi je rekao da probam da razmutim svom asistentu ovaj preparat, u kafu ili sok.

Sok je za mene bio bolja opcija. Kada je Marko došao opet kod mene u stan, dobio je ceđeni sok; mešavina limuna, narandže, sa žutim šećerom, malo meda i sa Kam..ra gelom. Kada je popio sok, nakon nekih tridesetak minuta, bio je moj.

Prvo je počeo da se meškolji. Pa je počeo da me odmerava i guta očima. A onda je krenuo u akkkciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *