Moja sestra u mom krilu, u kolima

      No Comments on Moja sestra u mom krilu, u kolima

Moja sestra u mom krilu, u kolima… Ćao, ispričaću vam jedan događaj koji mi se desio, kada me je zavela moja sestra od ujaka. Bilo je to pre oko tri meseca kad smo išli kolima nas šetoro. Bio je mrak, išli smo iz grada kući na selo. Trebalo nam je oko sat vremena. Vozio je drugar, pored nega je sedela negova žena, a na zadnjem sedištu sedeli smo nas četvoro: Marinina sestra do prozora, ja u sredini, a pored mene je sedela drugarova sestra, a Marina, moja sestra od ujaka je sedela meni u krilu, u sredini.

Imala je mini suknju i najlonke boje kože. Marinina sestra je imala isto mini suknju, crne najlonke, a drugarova sestra je imala neke helanke. Bio je malo loš put pa se od tog truckanja meni digao. Ruke su mi bile pored i ja sam pomalo mazio sve tri, i tu je moja sestra Marina osetila da mi se digao.

Ona je malo povukla mini suknju na gore, malo se podigla, a ja sam otkopčao šlic na farmerkama, izvaaddio ga napolje i moja sestra Marina je sela na moj ku..ac u najlonkama. Meni je već bio u punoj snazi, a ona se malo trljala po mom ku.cu, i ja sam tako uživao. Marinina sestra i drugarova sestra su spa.ale. Sve tri sam malo mazio po butinnama i tako ubrzo sam svr…io po Marininoj gu..i i najlonkama. Bilo puno sp..me…

Moja sestra Marina je to osetila…

I ona je uživala… Ostali smo tako par minuta. Posle mi se digao opet. Moja sestra Marina se nadigla malo, pomerila najlonke umazane od sp..me i sela na moj već dignuti ku..c. Bila je vla.na od njenih sokova i od moje sp..me.

Lagano je ušao u njenu pi.ku a ona se malo dizala gore-dole …

Ove dve su se probudile, a ja sam nastavio da je nabijam sve jače i jače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *