Mladja sestra obukla manji broj šorca…

      No Comments on Mladja sestra obukla manji broj šorca…

Mladja sestra obukla manji broj šorca… Boravio sam u kući svojih roditelja otkako sam ostao bez posla nakon što se restoran u kojem sam radio zatvorio pre dva meseca zbog jebene pandemije. Bio sam prilično letargičan, spavao sam veći deo dana i visio u sobi. Imam 26 godina i navikao sam da imam svoj prostor. Odjednom sam morao da delim prostor sa mamom, tatom i mlađom sestrom, i to je predstavljalo problem i čekalo me je veliko prilagođavanje.

Da stvar bude gora, moja sestra Ava se uselila u moju spavaću sobu kada sam izašao iz kuće pre nekoliko godina, tako da sam zaglavio u njenoj staroj sobi. Ava ima 19 godina i napravila je godinu dana pauze posle srednje škole. Celo leto je bila kod kuće, čitala knjige i petljala po telefonu.

Držimo se odvojeno koliko možemo u kući sa 3 spavaće sobe, ali na kraju ipak provodimo dosta vremena zajedno. Sestra ima lepo telo, zategnuto zahvaljujući gimnastici i baletu na čije časove je išla kad je bila mlađa. Dok smo odrastali, nismo bili baš bliski zbog razlike u godinama. Iako ima 19 godina, i dalje gledam na nju kao na svoju malu sestru. Ona je pametna devojka, inteligentna.Bio sam zatečen kada sam prvi put primetio njenu zakrivljenu zadnjicu oblikovanu u teretani. Većinu vremena nosi helanke po kući,

naglašavajući je.Sreli smo se u hodniku i video sam da se presvukla u lagani ljubičasti pidžama šorc i neku staru majicu. Kosa joj je danas bila upletena i izgledala je kao stidljiva, nevina devojka koju sam oduvek poznavao. Zahvalila mi je kad sam joj pružio ruku i uzeo odeću koju je nosila ranije. Kad se okrenula, primetio sam da joj šorts izgleda premali. Zagrlio je njenu bujnu g..zu i jedva prekrio donji deo njenih gu…ova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *