Malo samm se pravila pijana da bi lakse dobila slavinu…

Malo samm se pravila pijana da bi lakse dobila slavinu… Znala sam sve drugove mog brata. Ali nikada na njih nisam gledala kao na muskarce koji bi me privlacili. Valjda zbog toga sto su bili 6 godina mladji od mene. Volela sam ja mladje, ali ne toliko bas. Ali, kako se kaze, nikad ne reci nikad. Nemanja je bio jedan od dva najbolja druga mog brata. Ziveo je u istom mestu gde I mi. Njih dvojica su zajdeno jos od vrtica. Secam ga se kao malog decaka koga bi majka dovodila kod nas. Ali taj mali decak sada ima 17 godina. Izrastao je u pravog momka. Lep, zgodan, a pre svega dobar decko koji ne jednu devojku ne ostavlja ravnodusnom. No, da ne duzim vise, preci cu na pricu. Sve je pocelo ovako. .


Moj brat je par meseci bio u inostranstvu. Po povratku kuci, resio je da okupi drustvo I napravi zurku. Pozvao je svoje nablize prijatelje I jos par nas.. Okupili smo se. . Bilo je tu pesme, pica, zezanja. . Na sebi sam imala sarene pantalone I crnu majicu na bretele u kojoj su moje grudi dolazile do izrazaja. Inace, imam , pa ako smem da kazem, velike grudi. Ne volim da ih isticem, ali je tesko da ne ostanu neprimecene. I tako par puta uhvatim Nemanjim pogled na meni. Tacnije na mojim grudima. Malo me je to napalilo, moram priznati. Onako kad sam ga malo bolje zagledala, shavtih da on odavno vise nije dete. Uhvatila sam ga tako jos par puta kako me gleda I svaku put bi me sve vise to na..lilo.  Ali nisam znala kako da predjem na nesto konkretno. Ipak je bil prevelika guzva. . Malo kasnije kada su svi otisli, ostali smo samo on ja, moj brat I njegova devojka. Ona je skontala da se nesto desava izmedju nas I naterala je mog brata da odu do grada pod izgovorom da kupe cigare I nesto za jelo.
Ostali smo sami konacno. On je sedeo na trosedu, a ja na fotelji preko puta njega. Gledali smo neki film

na tv-u. Nastala je tisina I neka napetost. Tisinu prekinuh ja sa pitanjem da li je za kafu. Dok sam stavljala kafu, prisao je da uzme casu vode. Kako je stao pored mene videla sam da mu se kurac digao. Zeleo me je. A I ja sam njega. Zelela sam da ga osetim u sebi. Pi.ka mi je bil vec mo.ra. Jedva sam cekala da me izje.e. Kako je napunio casus a vodom, ja sam ga onako namerno, slucajno udarila, tako da je onu casu prosuo pravo na moju majicu. Podigla sam majicu I uzela krpu da se obrisem. Ku..c mu se jos vise digao dok me je gledao tako. Cinilo se kao d ace svakog trenutka da pocepa njegove farmerice. Resila sam da zacinim situaciju I skinula sam majicu. Ostala sam samo u brushalteru dok me je on samo nemo gledao. “Hajde Nemanja, videla sam kako si ih gledao cello vece”, rekla sam. “Dajem ti priliku da ih vidis malo bolje”. Nije proslo mnogo, odgovorio mi je: “Zelim da te jebem jos od kad sam te ugledao na vratima”. “Pa je.i me onda, odgovorila sam mu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *