Sestro nemoj da mljackaš dok mi to radis…

      No Comments on Sestro nemoj da mljackaš dok mi to radis…

Sestro nemoj da mljackaš dok mi to radis… Imao sam tako jednu sestru sa velikim grudimaa. Nije mi rod rodjeni ali su se nasi redovno obilazili. Kako je krenula na fakultet retko smo se vidjali. Sve do tad. Sreli smo se u gradu, ona polu pijaana. Kao brate hajde da me vozis kuci. I ja sta cu, trezan sam sto da ne.

Sednemo u auto a ona fino nacvrcana, kosulja bela koliko ne eksplodira. Kako se vezala tako joj se cak dva dugmica otkopcala tako da su joj sisetine bile na izvolte. Nije obracala paznju samo je blebetala kako je predugo sama kako je ostavio neki jebac pa sad ni to nema …

Stigli smo do njene zgrade, ona me zagrli i krene da me poljubi u obraz no bese sve smotano pa me je poljubila u ustaa. Zvalavila me opasno. A ja sam ko pod hipnozom poceo da je vaacarim za sisseee i da trazim ulaz u gaaccice njene.

Nije se bunila. Stvarno joj je falilo kuurrrca. Odvezao sam nas u neki mrak malo dalje, presao na zadnje sediste, gde me je ona zajahala i jako brzo svvrrrrsila … Mesala je kukovima kao da joj zivot od toga zavisi. Kada je shvatila da ja jos nisam, prostenjala je Napuni seki picckkku na pilulama sam! To me je nateralo da eksplodiram u seknudi! Moja seka bila je napunjena i zadovoljena. I ovo je bio samo nas pocetak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *