Velika rodjendanska sveca…

      No Comments on Velika rodjendanska sveca…

Velika rodjendanska sveca… Slavio sam bio dvadeset i prvi rođendan , pozvao sam prijatelje i još neke poznanike kod sebe. Pozvao sam naravno i svoju curu no ona nije mogla dugo ostati pa je samo navratila na pet minuta. Svako je nešto darovao za rođendan no samo moja cura nije jer je rekla da će mi sutra nešto pokloniti i da ćemo sutra ja i ona to proslaviti pojma nisam imao koje mi je iznenađenje pripremila.

Jednostavno znao sam da će mi ona poklonit najbolji dar . Prošao je ovaj dan malo smo popili pojeli ništa posebno i oni su otišli. Kada sam legao nisam mogao od uzbuđenje spavati mislio sam na svoju dragu da bar jaše po meni u ovom trenutku drkkkajući ku..c u krevetu.
Jutro je probudio sam se oko jedanest sati i kao svakog dana gledao i d..ao na por.iće kad mi je u jednom trenutku mobitel zvoni pomislio sam tko je sad to je bila ona rekla je da se nađemo u jednom kafiću.

Brzo sam se spremio i našao s njom u kafiću rekla je da je izajmila stan za nas dvoje na jedan dan i da joj mogu raditi šta god hoću pošto mi je rođendan. K…c mi se nadigao bilo mi je stid onako sa nadignutim ku..em hodati do toga stana pokušavao sam prekrit koliko sam mogao. Šetali smo do toga stana i ušli u tu zgradu gdje se nalazio taj stan uhvatio sam je za struk jer sam bio je..no na.aljen i na stepenišu skinuo joj hlače.


Na trenutak se odupirala nije htjela odmah a nije htjela ni na stepeništu , no više se nije odupirala skinuo sam joj gaćice i stavio joj ga duboko u gu.u već sam se prepao gdje je.
Dok sam je je—o u šu..ak držale se za ogradu i stenjala čuli smo da netko silazi niz stubište uzeo sam je otključali smo stan i stavio je na krevet.
Od silne žurbe da nas ne vide zaboravila je uzeti hlače i ga—ce ostale su na stepeništu no mi smo nastavili sek..ti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *