Htela je ravno da ulazi na svadbi…

      No Comments on Htela je ravno da ulazi na svadbi…

Htela je ravno da ulazi na svadbi… Suzi je bila žena od mladoženjinog kuma. Bila je prilično zgodna i nisam mogao pogled maknuti sa nje. Od kad smo se upoznali, vrtio sam se u njenoj blizini kao maca oko vruće kaše. Njoj je to godilo i način kojim je uzvračala na moju pažnju otkrivao je da se i ja njoj sviđam. Bila je u braku sedam godina, ali očito joj je muška pažnja bila više nego dobrodošla. Vrlo zavodljiva, seksi izgleda privlačila je pažnju većine muškog dijela velike svadbene povorke.

Mene je pomisao na one stvari s njom toliko uspalila da nisam više bio prepoznatljiv. Sve moje šale bile su insinuacije na seekkks i ona ih je prihvaćala kao da se znamo sto godina. Smijala se i nadovezivala na moje seekkksi fore, a meni je to samo rasplamsalo želju da je stvarno pojeeebeem. Nisam znao što je u njezinoj glavi, ali meni su hlaće postale tijesne i postajo sam sve direktniji i opušteniji u razgovoru s njom.

U jednom trenu pod utjecajem silne požude i alkohola, rekao sam nešto potpuno glupo, karakteristićno za nezrelog muškarca….

– Suzi, Suzi, ja bi tebe po gguuuuzi…. – ćim sam to rekao, osjetio sam se totalno glupo, ali bilo je gotovo.

No Suzi je prvo odvalila od smijeha, a potom odgovorila – Kako i s ćim? – Ostao sam bez teksta. Nisam znao da li da budem krajnje direktan i iskren ili da zaboravim cijelu priču. No način na koji me je pogledala, ohrabrio me je. Toliko me je palila da nisam mogao odoljeti….

– Ako smijem biti iskren…..

– Budi! – prekinula me je. Rekla je to kao da želi isto što i ja. Osjećala se napetost u zraku i odlučio sam ići do kraja.

– Želim te od kad sam te vidio. Kuurrrac mi je napet kao dinamit. Jako si seekkksi. – zarumenio sam se.

– Nisi mi odgovorio na pitanje. Želim čuti kako bi me po guuzzzi i s ćime? – inzistirala je da budem precizniji.

– S ovim kurrcccem napetim u hlaaćaama. Prvo bi ti ga protrljao među guuzzzovimaa, a onda ti ga uvalio cijelog. – Odgovorio sam odlučno.

– Gdje bi mi ga uvalio? – upitala je vidno zagrijana i zainteresirana.

– U gguuuzu…ravno u guuzzu. Imaš neodoljivu gguuuzu i izjebao bi te žeesstoko u gguuzu. – Postao sam krajnje direktan i pomalo drzak.

– Ohhhhhhh….kako dobro…obožavam to…Pa kad to misliš napravit? – upitala je grizeći si usne.

– Odmah….

Svi su plesali, pili i jeli i niko nije ni primjetio da smo nas dvoje otišli. Ja sam izašao prvi i čekao je vani. Otišli smo do mog auta i odvezli se na jedno lijepo mjesto u blizini koje je bilo dobro skriveno i na osami. Već u autu je izvukla moj nabrekli kurac iz hlaća i navalila usnama na njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *