Dajem oženjenom muškarcu kad padne mrak zato sto…

Dajem oženjenom muškarcu kad padne mrak zato sto… U vezi sam s oženjenim muškarcem već neko vrijeme. Uvijek se nalazimo na mračnim mjestima. Tu večer stigla sam na mjesto gdje se nalazimo 15 minuta prije njega. Uska pripijena haljina, ispod nje tangice, grudnjak i samostojeće čarape. Na nogama visoke potpetice. Haljina je prikrivala taman rub čipke na čarapama. Dovoljan je pogled na prizor da ga uzbudi, a to sam i ciljala. Sredila sam se za njega. 

Došao je i umjesto da sjedne na suvozačevo mjesto, otvorio je moja vrata i rekao mi: “izađi da te zagrlim.” Nisam baš to imala u planu, ali poslušala sam. Izašla sam. Zagrlio me snažno i počeo strastveno ljubit. Nisam mogla doć do daha. Njegove ruke su putovale svuda po meni. Niže prema guuzzi. 

Podigao mi je haljinu do bokova i kombinirao nježne i grube dodire. Svaki tren sam bila sve nappaaaljenija. Moja pizzdda je bila vec jako mokra. Moja želja za njim je rasla. Silovito me okrenuo i mazio po guuzzzi. Spustio mi tangice i spustio se glavom dole. “Mmm, već si spremna, takvu te volim”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *