Malo lakše, može nas čuti moja porodica…

      No Comments on Malo lakše, može nas čuti moja porodica…

Malo lakše, može nas čuti moja porodica… Ja sam Anastasija i imam 19 godina, visoka sam 168 cm braon kosa, idem u teretanu, si.e četvorka i odlična g..a. Ovo mi se desilo u maju ove godine: bratov drug me je razvalio. Imala sam dečka sa kojim sam još uvek, koji je pet godina stariji od mene a nevinost sam izgubila sa njim. Moj brat je krenuo u prvu srednje i upoznao nove drugare, pa je red bio da ih dovede i kod nas u porodični stan gde smo živeli ja, dva brata i roditelji. Jedan dan moj brat je bio popodnevna smena a drugari su trebali da mu dođu ujutru oko 10 u stan. Ja sam spavala u svojoj sobi.

Probudila sam se oko 10 i čula kako brat otvara ulazna vrata i pozdravlja sa nekim. Shvatila sam da su mu drugari došli i nisam htela da im smetam niti da me vide u spavaćici. Ustala sam, obukla kratak šorčić i topić i izašla da se pozdravim i malo da se pravim važna pred njima.U dnevnoj sobi nisam našla nikog, ni u kuhinji, pa sam mislila da su negde otišli već. Krenula sam u WC i kada sam otvorila vrata, imala sam šta da vidim. Lazar, bratov drug, stoji u WC-u i piša ali sam uspela da mu vidim kur… To nije bio ku..c, to je bila kurčina od 20 cm, a ja do sad nisam imala priliku da vidim toliki k..ac. Gledala sam jedno dve sekunde, izvinila se i zatvorila vrata. Otrčala sam u sobu i nisam mogla da verujem kako klinac od 18 godina može da ima toliku kur..nu.Posle nekih dva sata čula sam kako odlaze i smirila se jer neću morati da razmisljam više o Lazaru i njegovom kur… Izašla sam da nešto doručkujem i videla da je neko od Andrijinih drugara zaboravio telefon. Brzo sam ga zvala i rekla mu a on je rekao kako je to Lazarov telefon i da je on već krenuo nazad.

Uspaničila sam se, nisam znala šta da radim i rešila sam da moram da ga imam. Uzela sam mu telefon i odnela sa sobom u sobu, zatvorila se, skinula se gola i legla u krevet. Posle nekih 10 minuta čula sam vrata i čula kako pretura po dnevnoj sobi da pronađe mobilni. Kada ga nije našao, ušao je u moju sobu, polako, tiho otvarajući vrata da me ne probudi. Video mi je telefon pored kreveta na ormariću i mene kako spavam.

Prišao je do kreveta i počeo polako da pomera pokrivač i otkriva da sam ja g.la. Ležala sam mu okrenuta leđima. Polako je svlačio pokrivač ali nije mogao videti moj si.e. Kada je svukao pokrivač preko gu.. čula sam kako skida trenerku i krenula da curim i da vlažim.

Prišao mi je prstom do pice i kada je napipao koliko je vrela i mokra, samo mi je rekao:
– Kučko jedna, znao sam da me želiš sve vreme.Je.emo se bar jednom dnevno kad god stignemo, i nastavićemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *