Sta se desilo kada sam otkrila da sam tatina zelja…

Sta se desilo kada sam otkrila da sam tatina zelja… Moji roditelji su me mladi dobili tata imao 21g mama 20, deca se malo zaigrala i napravila dete. Venčali se nisu nikad, iako je bilo pritisaka sa obe strane ali nisu, a kad sve sagledam možda je tako i bolje. Živeli su zajedno do moje 6g. ali tada je mama odlučila da želi da napravi nešto od svog života a tata i ja se nismo uklapali u to. Otišla je u Nemačku sa nekim tipom a mi ostali sami. Mogao je i tata da ode a ja da završim ko zna gde ali nije, mučio se i borio da imam sve da mi ništa ne fali u životu često zapostavljajući sebe.
> Ali nekad se muka i isplati sad je vlasnik firme za uvoz građevinskog materijala, uglavnom Ćeška, Poljska, Mađarska i Slovačka.
> Ja sam odrasla u sasvim normalnu devojku sa jednim izuzetkom, privlačili su me stariji likovi, sa mojim vršnjacima sam se glupo osećala, nevinost sam izgubila u 15g. sa jednim studentom kome sam slagala godine. Aktivno sam se bavila odbojkom i izvajala telo do savršenstva. Sve na meni je bilo jebozovono. Bila sam svesna kako me muskarci pogledom svlače, tata je govorio da izgledam kao milion dolara. Razvili smo jedan drugarski odnos, nije bilo tajni među nama, naučio me da mu ne lažem ništa jer je sam govorio

“ako slažeš a napraviš sranje ne mogu ti pomoći”. Tako da je znao sve, prvog dečka, prvi poljubac, prvi sex. Firma je radila odlično, imali smo para ali se negde posle mog 21. rođendana pojavio neki problem. Poslovni partner iz Mađarske je razvalačio sa potpisivanjem ugovora i dolazio u Beograd na razgovor. Videla sam da je tata nervozan i pitala “mogu li ti pomoći”.
> rekao je “ne možeš ići ćemo na večeru u restoran( neću reći ime) pa ćemo videti”.
> Spremio se, otišao ali sam imala svoj plan.
> Rešila sam da idem u restoran bez poziva i tatinog odobrenja. Obukla sam zelenu mini haljinu, crne štikle i samostojeće čarape i bila prezadovoljna svojim izgledom.
> taksijem sam došla do restorana i ušla unutra privlačeći poglede svih prisutnih muškaraca a i nekih žena a i kako ne bi kad na 178cm visine nabaciš štikle i mini haljinu upadaš lako u oči svima. Videla sam tatu i Mađara i krenula prema njima. rekla sam “dobro veče šefe” a tata je ostao bukvalno otvorenih usta, pružila ruku i gostu i predstavila se kao sekretarica u firmi.
> Čovek je imao oko 45g. ustao je poljubio mi ruku džentlmenski i ponudio da sednem.
> Tata je konačno progovorio i pitao “otkud ti ovde”. Rekla sam ćuti i pusti me, ne brini ništa. Mađar nije razumeo srpski pa sam mu rekla da sam imala sastanak sa drugaricom ali se razbolela pa sam ostala bez društva.
> rekao nadam se da će se oporaviti ali hvala joj za večeras jer da se nije razbolela ja ne bih imao

zadovoljsvo da Vas upoznam.
> Veče je bilo izuzetno lepo i prijatno, čovekl je bio gospodin ali mu je ruka nekoliko puta kao slučajno dodirnula moje koleno. Tati nije bilo prijatno ali sam ga pogledom smirivala. Kad je Mađar otišao do toaleta, tata je rekao “šta to radiš bre”? Rekla sam” ćale ne drami ovaj ugovor nam treba i potpisaće ga na ovaj ili onaj način, samo budi miran i ne pravi neke scene ti si mi šef i neka tako ostane, ako predloži da idemo negde opravdaj se na neki način i vrati se kući ja ću da sredim sve”.
> Kad se gost vratio predložio je da idemo negde u neki klub na šta je tata rekao da ne može jer ima obaveze sutra oko sastanka njih dvojice. Rekao je “ako Ana želi vi se provedite još malo”. Mađar kao da je samo to i čekao, pošli smo i seli u taxi. Pitao je gde bi mogli da nastavnimo, rekla sam da nisam ljubitelj gužve. Odmah je predložio da idemo kod njega u apartman. Naravno da sam pristala i brzo smo stigli do hotela.
> Apartman je bio ogroman sa velikim krevetom na sredini. Sipao nam je po piće i pustio muziku. Počeli smo da plešemo a njegove ruke nisu mirovale. Mesio mi je guzu čvrstim rukama i privlačio na sebe. Osećala sam tvrdu muškost i uhvatila ga preko pantalona. Bio je kao kamen.
> Polako sam mu otkopčavala kaiš u spustila se na kolena. Nije ni reč rekao ali sutra kad se vratio sa sastanka doneo mi je ogroman buket ruža i rekao “mlađa saradnice na konju smo”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *