Porođaji me nisu promenili, ostala sam vitka, sa sačuvanom figurom i oblinama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Porođaji me nisu promenili, ostala sam vitka, sa sačuvanom figurom i oblinama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Radim kao medicinska sestra u bolnici i okružena sam uglavnom mlađim koleginicama. Pre šest meseci smo dobile novu koleginicu Ines, koja je tek završila školovanje. Tada su se počele dešavati neke za mene, veoma čudne stvari. Ona je devojka modernih shvatanja, sklona flertovanju. Oblačila se veoma provokativno, stavljajući u prvi plan svoje čvrste i velike grudi. Primetila sam da me često nekako zavodnički posmatra, i trudila sam se da ne pridajem tome veliki značaj.

Vratila sam se kući sa posla. Deca su bila kod mojih na selu. Sa nekim uplašenim tonom sam pozdravila supruga i odmah sam otišla da se istuširam. On je skuvao kafu i čekao me da mu se pridružim. „Ljubavi, jel’ sve u redu?”, upitao me je kada sam izašla iz kupatila. „Nije. Moramo da razgovaramo”, dgovorila sam mu ozbiljno i pomalo uplašeno.

„U čemu je problem?”, sad mu se u glasu osetila zabrinutost. „Prevarila sam te”, jedva sam izustila. „Molim??? Ko je taj? Jel’ neki doktor?”, bio je besan i razočaran. „Ona. Ines. Koleginica”, skoro sam zaplakala. „Ha??? Bila si sa ženom? Ti???”, nije verovao šta čuje. „Da”, postiđeno sam rekla. „Pričaj, kako se to desilo?”, postao je znatiželjan.

„Ona je pre šest meseci počela da radi kod nas. Često me je na neki čudan način posmatrala, ali nisam obraćala pažnju. Pre dva meseca sam primetila da mi neko otvara orman gde mi stoje lične stvari, a ubrzo sam i saznala ko. Ona. Jedan dan sam je uhvatila kako mi miriše bluzu. Rekla sam joj da to više ne čini, inače ću je prijaviti. Priznala mi je da je se..ualno privlačim i tada me je pokušala poljubiti, ali sam je odbila i rekla joj da nisam u tom fazonu. Posle tog događaja, u meni su se probudila neka čudna osećanja. Veruj mi, nikada nisam osetila nešto slično, a pogotovo ne prema ženama. Ona se primirila i nije mi se više nabacivala, mada sam je potajno sve više želela. Čak sam počela da maštam o njoj, a u poslednje vreme imala sam vlažne snove. Dok si noću duboko spavao, ja sam se mazila dole i maštala o njoj. Zaista nisam želela da te prevarim, ali me nešto kod nje užasno privlačilo. Pokušala sam da ubedim samu sebe da to nije ispravno, ali u njenoj blizini to prosto nije bilo moguće”, otpila sam gutljaj kafe, a on je nestrpljivo čekao da čuje nastavak.

Primetila sam da mu se ukrutio po izb.čini na trenerci, a i sama sam počela da vla*im. „Pre par dana kada smo bile noćna, odlučila sam da je zavedem. Nismo imali nešto posla, pa sam je pozvala u ambulantu pod izgovorom da treba da nešto da mi pomogne. Čim smo ušle, zaključala sam vrata i prišla joj otkopčavajući mantil. Te noći sam obukla onaj se..si komplet što si mi kupio letos na moru. Poljubile smo se….

Takav poljubac u životu nisam os.tila. Zbacile smo mantile, ostajući u donjem vešu. Njeni prsti su nežno prelazili preko mojih leđa, a onda mi je odjednom otk**čala grudnjak.

Pi.a mi je pul*irala i željno iščekivala da bude zadovoljena. Ubrzo smo ostale potpuno g*le. Zaboravila sam ko sam, nisam mislila ni na koga, samo na njene prste i usne. Legle smo na krevet i dugo se mazile, razmenjujući vrele polju-ce. Ljubila sam joj gr.di koje su predivne, i sis..la tvrde bradavice. Nismo smele biti glasne, da nas neko ne bi provalio. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *