Razvedena komsinica htela je nezno na stolici…

      No Comments on Razvedena komsinica htela je nezno na stolici…

Razvedena komsinica htela je nezno na stolici… Doselila se posle razvoda u roditeljsku kuću. Pošto sam majstor često me je zvala da vršim neke popravke po kući koja je oronula. Posle čestih ispijanja kafe i mojih besplatnih usluga, rekla mi je da bi bio red da mi se oduži. Zaključala je ulazna vrata, ušla i sela do mene. Mazila me je svuda po telu, i najzad me uhvatila za k..ac koji se već polako diz.o. Počeo sam da joj mazim sis. i da joj ljubim vrat. Pitala me je da li imam neku želju. Rekao sam joj da bih voleo da to uradimo na stolici.

Nasmejala se i postavila me na stolicu, igrala je i skidala se ustao sam i skinuo se, kada sam ponovo seo ona je pala na koljena i počela da ga si.a. Zavrtala je kožicu, igrala se svojim veštim jezikom i ba.ala me u trans. Sve vreme je mazila svoju pičku. Ustala je, okrenula se i polako sela na moj kurac. Na.ijala se sve jače i jače, gu.a joj je bila lepog oblika ali ne zat.gnuta, isto tako i si.e, mesio sam ih i štipkao bra..vice.

Rekla mi je da slobodno svrši.. unutra jer ima spiralu. Rekao sam joj da se okrene ka meni i ona je to učinila. Na.ijala se ponovo na moj kurac, dok sam joj ja grickao bradavice i ljubio opuštene dojke. Ustao sam, podigao je zajedno samnom i bacio je na obližnji krevet, pao sam preko nje i počeo tako ludački da joj ga nabijam u pičku da je ona vrištala i zabijala nokte u moja leđa. Udarao sam je sve jače i brže, na kraju sam svršio u njenu vlažnu i raširenu pičku.

Odmah je strpala moj kurac u usta, sisala ga je dok se nije ponovo digao. Sela je opet na moj ku..c dok se sperma još uvek slivala iz nje i legla preko mene, ljubila je moj vrat i grickala mi uvo. Mešala je guzom i nab.ijala se na moj ku..c. Legla je na bok, ja sam bio iza nje, podigao joj nogu i stavio ga u pi.ku. Uživala je u toj pozi i stalno se nemirno pomerala nabijajući se na moj ku..c iznova i iznova.

Pitao sam je da li voli u g..u. Pristala je, ali da budem ne..n, ustala je, stala pored stola i namestila g.u da ga stavim. Nabij.o sam ga polako, jedva je ušao, gu.a joj je bila tako tesna. Udarao sam je po guzi i nabijao ga polako, tražila je da ubrzan tempo i ja sam lagano ubrzavao. Mesio sam njene si.e koje su visile.

Kada sam došao do vrhunca izvadio sam ga i svr.io po njenoj guz.. Pomogao sam joj da se obri.e, obrisao sam svoj ku..c, obukao i otišao kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published.