Kako me je starac zasitio…

      No Comments on Kako me je starac zasitio…

Kako me je starac zasitio… Zovem se Danijela, visoka 174, teška72, duga crna kosa, šlank, male sise, guza čvrsta. Ispričaću vam neobično sex iskustvo koje mi je bilo nešto najslađe. Tad sam išla u srednju školu 3 razred ekonomske. Imala sam 18 g. imala sam sex s bivšim momkom i prekinuli. No kako dugo poslije toga se nisam kresnula. jednog vikenda moji su otišli na selo. ja ostala kući sama. sasvim slučajno u tr regalu kod mojih u sobi sam našla video kasetu vhs. bez naziva. pitala sam se šta bi moglo da bude ma njoj. znam sigurno da je istina. znatiželja je pobijedila uzela sam je i stavila u video kad ono pornić njemački stari. gledala sam ga do kraja.

Uh kako me to napaliko pička mi je sva bila mokra . najbolja scena mi je bila kad neki stariji muškarac kreš mladu curu A ona uživa . E to mi je dalo ideju da i ja probam tako nešto. jer ovi moji vršnjaci su smotani. brzo svrsee.

Jedne noći sam izašla u kafić s društvom tu izlaze svi A puno ima starijih muškaraca. ozenjenih najviše bila sam obučena u mini haljini i crnim najlonkama. ispod čipkane gaće. jedna moja Drugarica mi reče da se vuča s jednim već duže vrijeme i odmah me upoznala s njim tu večer. bio je markantan u dzins jakni.

Kad smo prišle on mi reče Mirsad Danijela drago mi je. popile smo piće sjeli u auto i otišle u stan. hdje ona s njim ide na sex. dok smo sjedili zezali se ja sam sva gorila počela sam ga dirati među nogama on je mene njezno uzeo za ručicu i šapnuo mala ajmo u sobicu nisam se dvoumila odmah smo ušli njemu se već dugo. a pička mi natekla uh odmah smo se počeli grliti ljubakati on me uhvati za guzu A ja njega po kiti.

Poskidali smo sve sa sebe i ja sam ga odmah zajahala i. počela se jebati on me snažno navijao A ja ko luda zastenjala uživala sam ajojoj počela sam svršavati A on me još jače navijao. rekla sam to je muškarcima A onda nakon dze jebacine okrenula sam mu guzu A on mi ga nabio d kraja ih kako je bio tvrd i vreo i zguza me nabijati A onda sam osjetila da će i on svršio aha ah jedva sam čekala da me ispriča i konačno je svršio mi na guzu uuuh kako sam bila sretna i rasturena baš je pravi jebač. . .

To mi je bila najslađa jebačina. . . eto dragi moji . to bi bilo sve za ovaj put. . 2 dio će biti ubsledecdm nastavku. a dontada ljubi vas Danijela

Leave a Reply

Your email address will not be published.