Opasni su klinci kad navale na tvoju ženu…

      No Comments on Opasni su klinci kad navale na tvoju ženu…

Opasni su klinci kad navale na tvoju ženu… Supruga i deca su otisli na odmor kod njenih roditelja, ostao sam sam. Negde predvece otisao sam kod komsije, oni nisu bili kuci, bio je samo njihov sin inice klinac 19god. On je sedeo u pomocnoj prostoriji u dvoristu gde su imali televizor kompijuter krevet, da kada mu dodje drustvo da budu tu da neulaze u kucu. Sedeli smo pricali zezali se itd, inace stvarno decki je bio za svaku pihvalu, uvek kada smi ga zamolili i ja i moja zena da nam nesto pomogne uvek je bio tu.

Bilo je vec kasno, ja sam otiso kuci ali u jednom trenutku sam primetio da sam zaboravio telefon, kada sam dosao blizu vrata cuo sam kako klinac spominje moju zenu, pomalo sam bii u cudu moram priznati, razmisljam sta sad raditi, polako sam prisao sa druge strane gde je bio prozor koji je bio otvoren i ima sta da vidim. Mali je izvadio kurac i polako ga nadrkavao a na televizoru slika od moje zene koja se naguzila dok je cistila pod.

Sigurno je klinac slikao i ubacio na komp pa spojio na tv, sve mi je brzo prolazilo kroz glavu. Dok ga je drkao onako polako govorio je joj teta neco kako si dobra, joj teta neco kako volim da te g.zim, ajde teta neco da ga stavis malo u us.a, ah kako volim kad mi ga pusis, ah teta neco kako cu da te polijem sa mojom sper..om po licu, aaaaaa svr..van teta neco aaaaa.

Ja sam stajo i gledao toliko spe.me je on izbacio iz svoje ku..ne da ja nemogu da verujem. Vratio sam se kuci nisam hteo da mu upadnem da mu kazem sta to radi, telefon cu sutra uzeti, ali moj ku..c se tako digo na pomisao kako se mali p.alii na moju zenu da sam ga to vece iz..kao kao nikad u zivotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.