Mamin dečko ušao kada sam se presvlačila…

      No Comments on Mamin dečko ušao kada sam se presvlačila…

Mamin dečko ušao kada sam se presvlačila… Zovem se Sonja v168, t58, S3, niska Živi. s mamom i očuhom u kući. Mama je nakon razvoda se ponovo udala on je bio izuzetno dobar prema nama. Sve je to bilo super jer najteže mi je bilo navečer kad se je.u . A ja budem sva napaljena željna ku..a. Tad sam imala 18 g. sex sam imala s bivšim momkom koji nije bio bogzna šta. . Htjela sam probati nešto novo što me palilo, a to je incest, s.x sa starijim muškarcima. . Moj očuh imo je 41 g. onako šlank. Često sam ih po noći iz prikrajka virila kako se je.u. . . smišljala sam kako da ga zavedem. .

Mama mi reče da ode kod babe preko vikenda to jest njene mame. Taj vikend ostala sam sama, a očuh je došao kući . A ja sam bila u sobi namjerno sam ostavila poluotvorena vrata moje sobe. Ispalo je kao da se presvlačim. . samo da privučen pažnju. Stajala sam gola pred ogledalom i gledala nebi l on naišao. . . nakon pet minuta ugleda ga kako se drži za kitu i oblizuje jezikom. to me baš naložilo. . pička mi bridela mokra . . mmmh. .

Kad sam se okrenula glumila sam da sam se prepala i pokrila haljinom. . A ion jadan se zacrvenio. . . izvini rekao je nisam vidio da si u sobi. . promrmlja sam. . . ma . . nema veze . . . dešava se. . prišla sam mu on sav onako zbunjen nije mu jasno. . . reče mi ode moram ići no pogledi su nam se pomutili zanijeli se. . upita ga misliš li isto što i ja. . . on reče.

A ne Sonja nemogu. . . saznace tvoja mama. Nebrini . . . znam da ne možeš odoliti zbacila sam haljinu uzela ga za ruku. . odvukla u svoju sobu. . odmah se skinuo gol. . zagrlili se strašno. . . dirali se imo je vrelu tvrdu kitu. . . reče mu da odavno želim da me j..es. . . to ga je naložilo. . uzeli smo pozu 69 on mi je počeo liz.ti pi.ku A ja njemu ku.rc . . .

Sva sretna počela svršavati mu na usta pošto dugo se nisam jeb..a. . onda nakon toga sam ga zajahala na njegovu vrelu tvrdu ki.u nabiljala se jakooo. . . toooo jeebi meeee. a on me ujedno za si.e držao . A onda sam ja legla noge na ramena i opet me sve jače je.oooo. govoria sam mu jeeeebi meeeeee. . . . ahhhhhaghhh uživala sam . . .

A onda sam ustala da me je.e zgu.a n..uzila sam se i poceo me je.ati z.uza. . . nabujao govorila sam mu tooooo nabijaj me . . . . . . . . svrsavala sam ludooo. . . . . dugo smo se j..ali taj dan. . . . onda napokon je i on svr..o po mojooj gu.ii.

Onako izmoren i sretan sve mi je polizao. a ja sam taj dan također bila izmorena i zadovoljna. i reče mu da ćemo ovako češće raditi. i tako je i bilo. koristili smo priliku. i otad se jebem sa starijim muškarcima. to mi je nešto najsladje. . . . kao i incest. . . to bilo sve zasad .

Drugi put biće još tog. Ljubi vas Sonja

Leave a Reply

Your email address will not be published.