Snajka i njen svekar

      No Comments on Snajka i njen svekar

Snajka i njen svekar Jednog popodneva svratih do brata i snajke i tako ulazeci u kucu cujem kako se snajka bas onako nekako sexy cereka. Pridjem vratima i cujem kako kaze “e sve si lud polako moze neko da naidje”. Padne mi na pamet da prodjem preko terase i gvirnem kroz vec otvoren prozor da vidim sta se desava. Nadao sam se da se brat i snajka malo maze, ali kad sam video da joj svekar stoji iz ledja i stipka je oko struka odsekao sam se. Ona je bila samo u tangicama i kratkoj majicici, a on u sortcu i polako se cesao o njeno dupence, a cas odmakivao u gledao je i uzivao u pogledu. Dok je ona trljala tanjire i case sapunicom i prala posudje, on je polako poceo da mazi njeno slatko i okruglo du.ence. Rekao joj je kao zna da ga je gledala dok se kupao i da je vreme da joj konacno pokaze uzivo sta je tad videla i posle toga

sigurno sanjala i zamisljala. Ona mu je odgovorila da je lud i da to nije normalno, ali je on rekao da odavno zna da je ona vragolasta i da posto joj covek, a njegov sin nije kuci veruje da zudi za sexom. I dalje je negodovala, ali je on sve vise svojom izbocinom stiskao i pribijao uz sudoperu. Ona je samo mirovala i rec vise nije progovarala. Trljao je on svojom ku..inom i polako zavukao ruke ispod majice. Mesio joj je sis.ce i njusio po vratu. Ona se malo vrpoljila, ali definitivno nije mogla da se odbrani jer je bila dosta sitnija od njega. Ona je bila bas niskog rasta. Nekih 160cm sa lepim andjeoskim licem lepim sisicama tankim strukom i dupetom kako samo moze da se zamisli. Cak sam i ja cesto sanjao to sexy dupe i cesto posle toga drkao na njega.
Posle nekog vremena i ona je popustila i lagano pocela da vrti dupetom pod njegovim naletima ne bi li ga bolje osetila dok joj je znalacki mesio sise i mazio br.davice. Jednom rukom je kroz nogavicu sirokog sorca izvadio ku.ac od koga mi je zastao dah. Verijte mi da u zivotu nisam video deblji ku..c koji je bio ne previse dugacak nekih 18cm, ali je bio toliko debeo da ni snajka nije mogla da zamisli sta je ocekuje. Stavio joj ga je polako na dupe i poceo da je mazi njime. Ona se nije okretala i dalje je prala sudje i skoro pravila nezainteresovana, ali je kad kad malo promesala dupetom cisto da bi ga p.lila. Polako ga je uzeo i

ubacio izmedju butina i poceo da mu pravi klizav put, jer je snajkina pica vec pocela da vl.zi. Gu.ao ga je napred nazad i snajka je u jednom trenutku pogledala u svoje m.djunozje i zgranula se od pogleda. Rekla je aauuuu majko moja. Jesi li normalan. Pa sta mislis da radis sa ovim cudovistem. Ovo sam samo u filmovima videla. Svekar joj je i dalje mesio si.e i rekao nista ne brini pripremice te tvoj svekar samo tako. Rukom je polako pomerio malo t.nge u stranu i opet rukom pomerao k…c prema snajkinoj pi.i na sta je rekla polako budalo to nema sanse da stane u mene. On je rekao ne brini nista necu jos.
Molila ga je ali je on polako poceo da joj ga stavlja na sta se ona pocela izmicati prema sudoperi Onda joj je odjednom gurnuo ku..c do pola na sta je ona ciknula i htela da se skine sa njega, ali je on cvrsto drzao obema rukama oko struka i rekao da se opusti. Pitala ga je jel usao, a on joj je rekao samo pola snajka, samo pola. Krenula je da sedne na stolicu, ali je samo cucnula i nije mogla da se pomeri koliko je bila kvalitetno izjebana.     

Leave a Reply

Your email address will not be published.