Baš sam ga dobro kusala pa sam posle došla mužu…

      No Comments on Baš sam ga dobro kusala pa sam posle došla mužu…

Baš sam ga dobro kusala pa sam posle došla mužu… Na pameti mi je bio jedan k… koji sam vec probala, ali ne onako kako bih voljela da jesam. Uvije je bilo na brzaka, nikada da isprobam njegova umjeca i da pokazem kakva sam sam ku.kica. Kontaktirala sam ga, i dogovorila susret. Dragom sam fino saopstila da ce da dobije pi.u prosirenu…onako kako je on najvise voli. Obukla sam kompletic carapice i naravno izasla bez ga.ica. Moj dragi je ostao

zapanjen sa mojom smjeloscu, u glavi mi se vrtilo smao to kako cu biti dobro je..na kada se vratim kuci. Nasla sam se sa „svojim“ je..cem, ostao je zatecen kada je vidio kako sam se sredila za njega. Htjela sam za obojicu da budem boginja se.a. Uspjela sam. Rezervisao je sobu, sa vrata je vec poceo da me skida, da mi dira si.e, ljubi.
Nije ocekivao da ispod suknjice bas nista nemam, prsti su mu samo uletjeli „kako volim ovako kada je slobodna“ rekao mi je.
Jedva sam cekala kada cu da mu izvucem iz hlaca da ga kusam kao prava kujica,

krenula sam lagano da ga svlacim, da mu dr..m ki.u, Kako je samo lijepo spricao, po mojim usnama jeziku, licu i si..ma.   Kroz glavu mi je prolazilo „kako ce se samo mom dragom dopasti kada mu budem prepricavala“ ali nisam uspjela odmah da otrcim kuci. Bila sam bas izje..na i potrosena.
Pokucala sam na vrata, dragi me docekao potpuno gol sa ki..m dignutom, odmah s vrata me scepao i krenuo da dira ljubi i njuska. Ku..c mu je pucao o d zelje da se zabije u moju pi..icu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.