Istinita prica o tome kako sam ortaku napunio ribu za njeno punoletstvo

Istinita prica o tome kako sam ortaku napunio ribu za njeno punoletstvo Nas cetvoro u društvu koje je nerazdvojno. Moja devojka Marija, njena najbolja drugarica Ana koja je u vezi sa mojim najboljim ortakom. Mi smo se druzili non stop, bili praktično nerazdvojni i obe veze su bile ozbiljne i trajale neko vreme, ja sam sa Marijom bio 6,7 meseci a njih dvoje su bili zajedno vec dve godine, ali u nekim cestim svadjama i krizama

Necu mnogo o mojoj devojci, vec o drugarovoj koja je sa nepunih 18 ozbiljna kucka. 🙂

Sredinom 2017. se Ana i on svadjaju sve cesce dok ih ja i devojka mirimo, a Ana je mene dosta gotivila, ali u poslednje vreme se vise zblizava sa mnom, grli me, ljubi, itd. Moja Marija i drugar ubacuju crva kako se Ana lozi na mene, dok ja pricam da lupetaju i da nema sanse za to. Oboje napusim i pricam sebi da nema sanse..

Prodje par dana i drugar i ona se jako posvadjaju i raskinu, dok jedno popodne Ana dolazi i hvali mi se kako je uradila pirsing.

Ana je tad imala 17, bila je tamne puti i kose, aaali jebacki zelenih ociju. Imala je sise trojku, cvrste i bradavice su joj uvek virile jer nije nosila brus

Taj dan dolazi u haljinici iz koje seva dupe i izrez na haljini da sise ne mozes da ne vidis.. Hvali se kako je uradila pirsing na jeziku, kuglicu i kako je mnogo bolelo. Pocne prica:

-sto si uradila taj pirsing?
-pa kako ne znas..
– nemam pojma, sta?
-pa oral je mnogo bolji kad devojka ima kuglicu na jeziku
-moja ova nema al ga dudla dobro haha

Sve to kroz smeh al ne shvatam odmah tada da mi ona pokazuje jezik dok gleda u pravcu kurca i da ne skida pogled. Ubedim sebe da nije tako nekako ali shvatim da sam morao da se sklonim jer sam zamislio kako joj nabijam ceo kurac u usta.

Prodje jedno dve nedelje i dolazi njen 18. rodjendan na koji drugar nije pozvan jer su raskinuli a moja Marija ne moze da dodje zbog upisa na faks. Sta cu idem ja sam i to je to. Odem u restoran skoro pa zadnji i vec sam bio popio koju, pa popio jos neku u bio veseo, dizao atmosferu.. Posle par sati, pred kraj dolazi Anci i igra sa mnom i pribije se uz mene skroz i ne pomera se.. Posle minut otprilike meni pocinje da se dize kurac sto je kurvica osetila i sapuce mi: “Marija znaci ne laze da imas kurcinu”, ja njoj sapnem da tek puni 18 a vec je drolja.. Ona se nasmeje dok vidim da joj je picka ovlazila vec dvaput

Oko nas njena rodbina i roditelji, a meni je ortakova riba nabijena na kurac. Zavrsi se to i ja treba da spavam kod nje u sobi a u drugoj sobi cale i keva

Namesta mi krevet a nosi top gore a dole crvenu cipku… Ja skidam kosulju, pantalone i ostajem u gacama i dignutim kurcem koji hoce da pukne u boksericema dok ona sredjuje nesto tu i sprema sebi da legne na pod pored i kaze da ce ona na pod..

Ja sedim u gacama na ivici kreveta sa punim jajima i vidim nju da lezi na stomaku dok nazad viri samo namestena guza i tange..

Prolazi desetak minuta i Anci se napravi da spava, a ja drzim kurac u ruci i imam ortakovu ribu koja hoce da je razvalim od kurca.

Skidam gace i lagano sednem iza nje i popnem joj guzu jednom, drugi put pa pomerim tangicu dok ona “spava”.. Izlupkam je kurcem po guzi i rekoh: droljo mala jel si htela kurac za rodjedan?

Budi se, kao kroz san i kao sta radis to, nemoj jesi lud dok se uvija cela  i rukom iza napipava kurac i stenje..

Trljao sam joj glavic i izazivao dok nije pocela da cvili.. Nabijam joj glavic na sta njoj vec nije svejedno jer joj je moj drugar prvi a sad drugi kurac koji proba, dosta veci i deblji… Anci dobija glavic polako, glavu u jastuk i onda nabijrm kurac iz sve snage do kraja. Sapnem joj:

-jel ovo sve zbog veceg kurca? Je li kurvetino?
-jeste, samo mi je trebalo da dobijem veci, molim te nemoj da ga vadis svrsi u mene

Nakon 10ak minuta, praznim svu spremu u Anci dok ima osmeh zadovoljstva od uva do uva.. I onda poludim okrenem je i opkoracim kod glave

-sto si uradila pirsing? A?
-onako
-onako? Pitao sam je i uhvatio za vilicu
-da bi ti bilo lepse

Onda dozivljavam najbolji blowjob ikada gde Ana prvo ljubi glavic i kurac celom duzinom a posle toga sisa koliko god moze jako i duboko

2 puta sam joj napunio grlo i reko da legne i da bude mirna

Istinita prica koja ima jos jedan deo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.