Iskrena da budem, gadura sam volim ga celog, do krajaa…

Iskrena da budem, gadura sam volim ga celog, do krajaa… Dolazim na zurku oko jedanaest uvece. Stojim ispred vrata, u stiklama od dvanaest centimetara, a imam samo tangice ispod minica, i majicu sa velikim dekolteom. Nisam mnogo visoka, nekih 165, i zgodna sam. Imam dobru guzu, sise srednje velicine, sa mojih 17 godina naravno jako cvrste. Drug kod koga je zurka mi otvara vrata.
Na njega se mnogo lozim, ali mu nisam rekla to, vlazim cak i kad me pogleda. Grli me i ljubi u obraz. Stiskam se uz njega, sto ni njemu ne smeta, a izmedju mojih nogu postaje sve vlaznije. Kaze mi da sipam pice, pa da dodjem na dvosed gde on sedi sa drugom. Guzva je.
Sipam Vodku, i sedam njemu u krilo. Osecam kako njegov drug ne skida pogled sa mog dekoltea, i nogu. Namerno se mrdam malo u njegovim krilima, i osecam da mu se digao. Pravim se da se nista ne desava. Zbog pica sam se jos vise oslobodila, pa sam krenula korak dalje. Rekla sam mu da mi se vrti u glavi,

slagala sam, i pitala ga gde mogu da legnem da me prodje vrtoglavica, pa me je poveo do svoje sobe.
Srucila sam se na krevet.
Pitao me je da li mi treba nesto, rekla sam da sedne pored mene malo. Minic mi se povukao na gore, i malo je provorivala moja guza. Njegova kita se ocrtavala kroz pantalone. Podigla sam se i poljubila ga u vrat. Otkopcala sam mu pantalone i izvadila kitu. Ubacila sam ga u usta, ali nije mogao ceo da udje. Mazila sam mu jaja, i drkala mu lizajuci mu glavic. Onda je u sobu upao njegov drug, i poceo da se izvinjava, rekao je da mu je dosadno tamo, pa je usao.
Rekla sam mu “Dodji”. Nije trebalo dva puta da mu se kaze. Otkopcao je pantalone, i legao na krevet poludignutog kurca. Lizala sam mu jaja i kurac, dok sam Mladenu drkala. Sad je obojici bio u punoj snazi. Mladen je svukao sve sa mene, i nabio dva prsta u picku. Uhhh. Stenjala sam glasno, van sobe je bila

muzika, valjda me nisu culi. Tako dobro je mrdao prstima unutra, uhhh. svrsila sam. Srdjan mi je nabio kurac u usta, i obradjivala sam ga neverovatno.
Ceo je nestajao u mojim ustima. Zelela sam kitu u sebi. Rekla sam Mladenu “Kurvica sam, ozozavam kitu, nabij mi ga jako” i uleteo je u sekundi, do kraja, uhhh. Vrisnula sam, a on me je lizao po crvstim bradavicama, a za to vreme sam drkala i Srdjanovu kitu, a onda su htela obojica da me nabiju. Vec sam se jebala u guzu, i obozavala sam to. Obe rupice popunjene, mmmmm. Sokovi su mi se slili i do guze, nije je trebalo vise vlaziti, Jebali su me bez milosti.
Onda su mi naizmenicno ubacivali kite u usta. Mladen je hteo da mi svrsi u guzu, pa sam mu se naguzila preko kreveta. Hvatao me za sise, mesio ih, uhhhh, i oboje smo stenjali kao nikad. Srdjan je sve posmatrao i drkao ga. Osetila sam Mladenovu vrucu sprermu u guzi, svrsila sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.