Ucenjena komšinica

      No Comments on Ucenjena komšinica

Ucenjena komšinica… U zgradu do moje doselili su se dvoje mladih kolega, bračni par. Venčali su se još na akademiji i zajedno došli u jedinicu. Prijatni, simpatični, kulturni. On prosečne građe, pomalo debeljuškast, nežan, feminiziran, uvek odmeren u priči. Ona sportski tip čvrstog tela, širokih ramena za ženu, ravne smeđe kose, zgodna, čvrste utegnute guze, jakih butina i nevelikih grudi, pomalo prznica koja je držala do sebe, znala je lako i da se posvađa ako joj nešto nije pravo, ali ako joj je neko baš ok veliki drug.

Iako smo radili u istoj kasarni, ali ne u istoj jedinici i bili komšije, nismo imali neku preveliku komunikaciju. Zdravo za zdravo kad se sretnemo, par puta sam povezao nju ili njega na posao kad je ovo drugo uzelo kola i to je to. Ubrzo posle doseljenja ona je zatrudnela i rodila devojčicu. Čestitao sam i nisam je viđao dugo, više od godinu dana, sve dok je bila na porodiljskom odsustvu. Par puta sam je pre porođaja dobro osmotrio kao žensku, procenio da je dobra riba i da bi bila baš dobra za pojebati, ali nisam ništa pokušavao.

Jednom prilikom na sportskom terenu u kasarni lagano sam trčao sa kolegom, čisto radi kondicije, kad je pored nas protrčala riba vezane smeđe kose, u plavoj majici i helankama boje kože. Kolega je prokomentarisao „što je dobro dupe“, a kad sam bolje pogledao video sam da je to baš komšinica. Stvarno je imala dobre guzove i butine, moćne, stvorene za seks. Namerno smo stali, sačekali da optrči krug da bi je bolje pogledali. Sa prednje strane imalo je i više da se vidi, od trčanja helanke su se pripile i svaki deo tela se isticao. Između nogu se urezalo da se lepo video i procep mesnate pičke. Posle porođaja je povratila figuru, izgledala je bolje nego pre.

Ostvario sam neki kulturan, prijateljski odnos sa oboje, ona mi je poslala zahtev na instagramu gde sam povremeno objavljivao neke zezancije a ona njene i kćerkine slike. Lajkovao bi neke njene, ona moje…

Subota popodne, sa dvoje prijatelja sam izašao na piće, namera mi je bila da spojim njih dvoje pa smo sedeli u separeu i zezali se. Lokal je bio malo van grada, živa muzika, separei i fina klopa i pice. Stvoreno za tajne sastanke i muvanja. U jednom momentu video sam komšinicu da ulazi, sa naočarama na licu i spuštene kose koja je skoro pokrivala lice, teško bi je neko takvu prepoznao. Odmah za njom je ušao tip kog sam znao sa posla, omanji neugledni kreten, za kog smo svi znali da je pokvaren, zao, tip sa kim se niko na poslu nije družio jer je bio ljiga od čoveka. Šokirao sam se kad sam ga video s njom. Ušli su u separe preko puta našeg, lepo sam mogao sve da vidim. Povukao sam se malo u stranu da me ne vide, prijatelje sa kojima sam bio i tako nisu znali.

Sedela je ukočeno, videlo se da joj je neprijatno. On je, naprotiv, bio napadan, primakao se uz nju i nešto joj govorio i pokazivao na telefonu. Podigla je naočare na glavu i čak i odavde sam mogao videti da su joj oči tužne i podbule od plakanja. Ubeđivali su se dugo, imao sam utisak da ona njega nešto moli. Posle oko sat neprijatne priče on je platio račun i izašao iz lokala. Ostala je da sedi još desetak minuta pa izašla i ona. Primetio sam da su kola otišla kad je on otišao, pretpostavio sam da je zvala taksi. Sačekao sam da izađe, pozdravio se sa prijateljima i požurio za njom. Video sam je da ide niz put od lokala. Nije zvala taksi iako je do stana bilo skoro dva km. Sačekao sam da malo odmakne a onda je stigao kolima. Usporio sam pored nje, stao par metara ispred i jednostavno otvorio vrata. Ušla je bez reči, nije me ni pogledala, samo je rekla „vozi“.

Pitao sam hoće li odmah kući ili negde drugo, da se sredi da je takvu ne gledaju. Tad je zaplakala, video sam suze koje cure ispod naočara. Skinula ih je i sad sam video da su podbule, izgleda da je danima plakala. Ni traga od onih veselih krupnih plavih očiju.

Nije htela odmah kući, muž je i tako mislio da je sa drugaricama u izlasku i na večeri. Skrenuo sam opet van Niša, u drugi lokal. Seli smo u baštu, naručili kafu a ona je otišla u toalet i malo se sredila.

– Sad sam malo bolje, hvala ti. Trebalo mi je osveženje i da malo sredim misli. Ne mogu kući ovakva.
– Znam, zato sam te i pitao hoćeš li negde drugo. Popićemo kafu ili šta želiš pa te vozim gde hoćeš.

Nastavili smo neku neobaveznu priču i ja joj u jednom momentu rekoh da sam se razočarao kad sam je video da ulazi u lokal sa onom ljigom.

– Ispričaću ti sve, ali ako mi obećaš da nikom ništa nećeš reći i da me nećeš osuđivati?
– Naravno da neću pričati, a ako postoji ikakva mogućnost da ti pomognem tu sam. Ne tražim ništa zauzvrat, jednostavno ne volim da vidim ženu u nevolji za koju ne sme da kaže mužu.
– Moram ti prvo nešto reći, lakše ćeš me razumeti. Ja i muž smo zajedno od druge godine akademije, pre njega sam imala jednu vezu i to je sve. Zajedno smo već sedam godina. Lepo se slažemo, nema trzavica, tu je i ćerka, imam baš dobar brak i stvarno sam zadovoljna. Ali za doček nove godine napravila sam glupost. Ne znam ni sama šta mi je bilo. Bili smo zajedno na dočeku sa društvom u hotelu, malu smo ostavili kod mojih. Zabava, ples, piće i pre ponoći smo bili dobro pripiti. Muž je odmah posle ponoći skoro zaspao na stolici pa ga je drug odveo u sobu koju smo uzeli. Ja sam nastavila sa društvom i pićem. Celo veče me šmekao jedan tip, svideo se i meni ali nisam htela ništa više. Mislim da je piće uradilo svoje, u jednom momentu našla sam se nasamo sa njim na terasi hotela, ni sama ne znam kako. Povukao me je iza nekog zelenila i krenuo da me ljubi. Malo maženja, i on mene i ja njega, ali ništa nije bilo. Ali, kao za baksuz, ovaj tip što ga zoveš ljiga je bio tu, izgleda da me je celo veče pratio i snimio me je kako se ljubim i hvatam sa tim tipom. Pre par dana mi je rekao da ima snimak svega i tražio da se nađemo. Večeras sam se prvi put našla sa njim i tražio mi je 500 eura mesečno ili seks svaki mesec po par puta. Nisam prihvatila nijedno pa mi je ostavio tri dana da razmilim i javim mu. Eto to je sve, nadam se da stvarno nećeš nikom ništa pričati.
– Ok, sve sam shvatio. Reci mi samo šta ti je pokazao, koliko toga on ima?
– Ima video snimak nas dvoje, dosta je jasan, lepo mi se vidi lice kad smo prestali, ne mogu da tvrdim da nisam ja jer se baš vidi. A vidi se kako on meni zavlači ruku u prorez haljine, moja ruka među njegovim nogama. I onda da odlazimo zajedno odatle. Kunem ti se da ništa nije bilo, odgurnula sam ga i otišla kod muža u sobu. Ali on tvrdi da će mužu reći da sam otišla sa tim tipom u sobu.
– Po svemu što si mi ispričala i realno gledajući ti imaš tri mogućnosti: 1. Da mužu sve ispričaš, da on nađe još par tipova i da ga prebiju, 2. Da ga prijaviš policiji jer je ucena krivično delo ili 3. Da platiš šta traži ali time nećeš ništa rešiti.
– Ne želim da mi muž sazna bilo šta. Ni on ni iko od porodice ili prijatelja. Zato ne mogu ni policiji da ga prijavim, sve bi se saznalo.
– Jel ti rekao ima li kopiju igde i jel ikome to pokazao?
– Navodno nikom još nije rekao za to.
– Ajd da se dogovorimo ovako: nemoj danas i sutra ništa da radiš, ja ću da smislim nešto i da to rešimo.
– Misliš da možeš to da rešiš a da niko ne sazna?
– Pusti da smislim i veruj mi dva dana, ništa drugo.
– Vidiš da ti i sad verujem, već sam ti sve ispričala.
– Ok, ajd sad da te vratim da ne ispadne neka priča i od nas – pokušao sam malo sve da skrenem na šalu
Seli smo u kola i krenuli nazad. Sada je bila mnogo raspoloženija, kosu je povukla nazad, oči su bile bistre i mnogo vedrije.

A meni je ostalo da smislim kako da sve sredim.

Nastavak sledi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.