Jedva sam čekala da taj debeli čovek stavi svoju batinu u mene…

Jedva sam čekala da taj debeli čovek stavi svoju batinu u mene… Odmah posle nove godine, a pre Božića krenuli smo za selo moga muža kod mog svekra i svekrve, a njegovih roditelja. Muž je bio nervozan što uopšte mora ići, jer nije voleo selo, pogotovo one koji bi ga podsećali odakle ustvari potiče, jer toliko dugo je radio na tome da bude kakav gospodin, mada dugo godina bio je jedan običan radnik na građevini, sve dok nije sredio nešto preko veze, a onda sirovina kakva jeste dobijao da radi poslove obezbeđenja, a nakon toga i neko bitno mesto u opštini, pa se samim tim naše finansijsko stanje popravljalo, a on sve više uživao, praveći se važnim pred drugima.

Stalno je mene i ćerku vucarao pa raznim skupovima, otvaranjima, mitinzima, upoznavao nas sa nekim bitnim ljudima pred kojima je šenio. Meni je uistinu svo to njegovo ponašanje bilo odvratno, jer dok bi u kući ili kraju izigravao kakvu veličinu, pred njima je bio mali kao kakav miš i radio bi sve što su od njega tražili.

Jednom nas je tako poveo na otvaranju jednog hotela kraj Niša i nakon svečanog otvaranja imali smo večeru u restoranu.

Kraj mene je sedeo jedan jako debeo čovek sa velikim podgusnjakom i ulepljene košulje od znoja. Pričali smo nešto neobavezno , kada je rekao mom mužu da se pobrine za neke goste i odveze ih na aerodrom. Predhodno sam terala muža da nas odveze kući, jer se našoj Mini, ćerki, jako spavalo, da sam je držala u krilo,a ona mi dremala glavom na ramenu. To nije hteo ni da čuje, govoreći da moramo da ostanemo, ali zato kada mu je ovaj debeli to naredio, on je odmah ustao, bez da nas pogleda i izašao negde napolju. Bila sam ljuta i besna, ćerka onako dremnjiva, terala me je da idemo pričajući kako joj se spava.

Tad je debeli pored mene rekao da ima sobu na spratu i da mogu da je odvedem, pa tamo da spava. Ne razmišljajući sam ga odbila, ali onda je primakao glavu do mog uveta i šapnuo mi „Nisam ovu tvoju budalu, ovog potrčka džabe poslao da vozi. Kurac mi se digao čim sam te video. Hajdemo u sobu,  ovaj tvoj neće skoro“ .

Kako je to rekao, spustio je svoju debelu šaku meni na nogu i krenuo duž svilenih čarapa rukom meni pod tesno pripijenom suknjicom uz butine. U glavi su mi se vrtele njegove reči „muž-budala-potrčko, njegov dignuti kurac…“ a uz te njegove reči, njegova šaka koja mi je povlačila pod stolom suknjicu na gore, činila je da osetim trnce kako mi putuju, duž butina i čine da moja pičkica počinje da vlaži. Pogledala sam ga otvorenih usta, glava mu je bila tik uz moju, osećao se na alkohol i znoj pomešanim s parfemom.

Poželela sam ga onako debelog i zadriglog, a onda ja spustila ruku pod stolom njemu na šlic i čvrsto ga uhvatila za kurac preko pantalona. Bio je čvrst, pulsirao mi je u ruci, činio se debelim. Rekla mu, hajde, podigla malenu, uzela je za ruku i pratila ga.

Dok sam je spuštala u krevet, nameštajući joj jastuk, osetila sam njegovu ruku od pozadi pod suknjom, njegov prst gurao mi je gaćice u pičkicu. Zatvorili smo vrata sobe u kojoj je ostala da spava i počeli smo da se ljubimo, dok su mi njegove ruke snažno mesile guzicu. Potom je spustio glavu i počeo mi je ljubiti sise koje su virile iz dekoltea. Mrmljao je i uzdisao, a zatim se pomerio, skinuo onu zalepljenu košulju sebi sa ledja, dok mu ja šakom mesila kurac preko pantalona i jedva čekala da ga izvadim iz njegovih gaća. Tad je iz pantalona izvadio svežanj novčanica, stavio ih na sto, odgurnuo me rukom i zavalio se u kožnoj fotelji.

„Hajde, kurvo, igraj i skidaj se. Hoću da gledam te tvoje debele sise kako ispadaju. Hoću da te gledam pičko“. Rekao je, a zatim otkopčao šlic i izvadio ga. Uh, kako debeo kurac, pomislila sam u sebi. Nije bio nešto dugačak, ali je zato bio jako debeo, ravnomerno se sužavajući ka glavićem, koji je nekako štrčao na vrhu onako debeo.

Počela sam da mešam guzicom, da povlačim bratele na dole, mešam i vadim svoje velike sise. Samo je vikao to, to, dok ga drkao i gledao me znojeći se. Moje sise su konačno ispale pred njim, a ja se sagla, tako mešajući i stavila mu ruke na kolena, gledajući ga u oči. Sise su mi se tresle pred njim, kad je on pustio svoj kurac i počeo da ih šamara s jedne pa sa druge strane, tako da su odskakivale odbijajući se jedna od drugu. Htela sam da se kleknem i stavim taj njegov debeli kurac medju sise, ali mi je rekao da nastavim da se skidam. Podigla sam sam se, nastavila da mešam, otkopčala suknjicu, dok je on skidao svoje pantalone i nastavio tako go da me gleda.

Konačno, gotovo potpuno gola, sa svilenm čarapicama, halterima i štiklama na nogama, nagla sam se pred njim, nudeći mu svoju guzicu, jer iskreno,jedva sam čekala da mi taj debeli čovek, stavi svoj debeli kurac i izjebe ženu svom potrčku. No, on je tad ustao, uhvatio me za glavu i spustio na kolena. Imala sam osećaj da će mi razjebati usta onim njegovim svrdlom.medjutim on se tad pognuo nad stolom,a meni gurnuo glavu izmedju njegovih debelih guzova i ojeđenih butina.

„ Sisaj mi čmak kurvo, liži ga“ glasno je naređivao, dok sam ja boreći se za vazduh palacala jezikom izmedju njegovih guzova i gurala svoj jezik njemu u dupe što sam dublje mogla. Nije me brinulo što je glasan, jer odozdo iz restorana dopirala je muzika, a i ćera mi je spavala, tako da sam i ja uživala dok mi je natiskivao glavu sebi u dupe. Tada je svojom ogromnom guzicom krenuo unazad i ja sam polegla na ledja, a njegova guzica zabila mi je glavu u patos. Onako debeo, ogroman trljao je guzicu od moje lice, bukvalno me davio njom, dok mi je snažno mesio sise, šamarao mi pičku i gurao prste u njoj.

Bila sam tako napaljena, tako gladna da mi ga konačno stavi, ali on je još uvek uživao tako dok su njegova muda upadala meni u usta, dok se nabijao guzicom meni na lice, a moje teme lupalo o patosu. Onda se okrenuo i dok sam ja još uvek ležala nabio mi taj debeli kurac u usta dok se njegov debeo stomak razlio po mom licu, bukvalno mi prekrivao glavu. I dok ga je ludački nabijao, uspevala sam nekako da dolazim do daha izmedju trzaja.

Na trenutak je zastao, izvadio ga, uzeo onu njegovu košulju i pocepao joj rukav, dok sam ja i dalje palacala jezikom po njegovim jajima. Tada mi je vezao oči, i okrenuo me da klečim nagužena preko fotelje i konačno je ušao u meni.

Osetila sam kako me prožima toplina tog kurca koji mi širi usmine i uvlači se u mojoj pički, prodire i čini me srećnom. Jahao me je jako, muški dok bi mi guzica pucala pod naletima njegovog velikog stomaka. Dok me jebao pitao me jesam li kurva, jesam li drolja, za šta služim. Pričala sam u transu da jesam, da sam kurvetina, da sam droljetina, da služim za jebanje,da služim da istrišu kurčeve , da sam zato stvorena, da zato postojim i da me jebe, da ne prestaje da me jebe. I jebao je, stvarno jebao muški. Potom me je podigao na sto, podigao mi noge i nabijao ga da su moje teške sise letele na gore na dole, dok sam osećala kako njegov znoj kaplje po mom stomaku i razliva se, a njegova pljuvačka po sisama i licu, a ja svršavala u naletima njegovog kurca. Tad me je spustio na kolena, zašao mi od pozadi, mlatio je moje guzove, pa me uhvatio za kukove i nabio mi ga u guzicu da sam jauknula. Jebao je, deljao mi guzicu, jako i dugo, ponovo sam svrsavala ne verujući kakvu snagu moj debeli jebač ima.

Zamislila sam da može da me vidi muž, kako se nabijam njegovom šefu na kurac…

Svršili smo oboje tako jako i tako lepljivo da sam se zaljubila u njegovu debelu batinu.

Otišla sam mužu posle. Ali ovo nikada neću zaboraviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.