Žena Od Prijatelja Obećala Mi Dati zadnjicuu…

      No Comments on Žena Od Prijatelja Obećala Mi Dati zadnjicuu…

Žena Od Prijatelja Obećala Mi Dati zadnjicuu… Prošlo je nekoliko dana dok Silvija nije dobila ugovor od vlasnika zemljišta. Ja sam joj rekao da vidi sa mojom suprugom za odvjetnika koji će to proučiti, a ja ću navratiti da ju vidim. Dogovorili smo se da dođem do nje, te sam prvom prilikom došao. Našli smo se kod nje u stanu. Edi je bio na poslu pa smo imali vremena za nas.

Čim sam ušao bacila mi se oko vrata i dala mi dugi poljubac. Ja sam uspio samo uhvatiti njenu stražnjicu i malo ju podići. Bila je čvrsta i ja sam osjetio želju da joj ga danas zabijem u njenu guzu.

Otišli smo u dnevni, a ona nam je donijela piće, te mi je donijela kopiju ugovora za zemljište da ga pogledam. Dok sam čitao ugovor ona se je skinula i sjela kraj mene na trosjed, te mi počela maziti kurac preko hlača.

– Mmmmm…vidim da je spreman -prošaptala mi je na uho.

– Mhhmmmm…uz tebe je uvijek spreman -promrmljao sam i ja.

– Onda ne gubimo vrijeme -rekla je to i otkopčala mi hlače.

Ja sam se naslonio na naslon trosjeda dok je ona izvlačila moj kurac iz hlača. Čim ga je izvukla dala mu je poljubac u vrh glavića i uvukla ga u usta, a ovaj put duboko. Malo se i zagrcnula, ali ga nije vadila iz usta. Ja sam otkopčao košulju, te ju uspio skinuti, a ona je povlačila na dolje moje hlače i gaće. U par trenutaka sam i ja bio gol. Ona je nastavila usisavati moj kurac kleknuvši ispred mene, a ja sam se potpuno prepustio milujući joj kosu i ramena. Uskoro više nisam mogao izdržati njene vruče usne i vrckavi jezik, te sam počeo svršavati u njena usta. Čim je osjetila da ću svršiti progutala je kurac do jaja i ja sam joj svršio duboko u grlu. To mi je bilo tako napaljujuće da mi je kurac i dalje ostao tvrd i napaljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.