Maćega Mira prvo htela da mi pokaže neke trikove…

Maćega Mira prvo htela da mi pokaže neke trikove… Evo da podelim i ja sa vama jednu pričicu. Dešava se za Dan zaljubljenih 2013. godine. Veče kada verovatno svi parovi na ovom svetu uživaju, a mnogi pokušavaju naći nešto slobodno da kresnu, u to vreme ja sedim kući i pijem vino. Maćeha i ćale su se vratili sa romantične večere, naravno, ali ćale je ubrzo otišao na posao. Maćeha Mira mi je prišla dok sam sedeo za stolom i mešao špil karata i pitala me je da mi se pridruži. Sela je preko puta mene, sipala vino oboma, i tad sam samo mislio da želi društvo. Pitala me je koju igru igramo. Odgovorio sam joj da šta god želi, to ćemo igrati… Pitala me je da li sam zainteresovan da mi pokaže neke poker trikove, ja naravno pristao. Posle nekih sat vremena glupiranja i popijenih 3 flaša vina, maćeha mi predlaže da igramo poker u skidanje. Ja pristao, naravno. Naravno, stara škola, namerno je prvo deljenje izgubila i, naravno, top koji je nosila. Dok sam ja u toku partije posmatrao njene enormno velike grudi, nisam ni skontao da sedim već u boksericama. Pitala me da li vidim šta imam na sebi i da li želim da nastavim, odgovorio sam joj:

– Samo slobodno podeli, ali ko dobije ovo, biće go.

Pristala je na to, ustala, došla do mene i pitala da li želim da ih dodirnem jer ih gledam već duže vreme. Skinula je brus i stavila mi ruke na njene tople, velike grudi. Bradavice su bile krute, a meni se ukrutio u boksericama, na šta se ona nasmejala kad je videla. Prišla mi je i šapnula mi:

– Ne brini, sredićemo ovo što ti je kruto.

Skinula mi je bokserice i stavila samo glavić u usta. Gutala ga je i igrala se sa njim dok sam je ja držao za glavu i nabijao joj kurac do kraja. Ustala je, skinula se i naguzila, rekla je samo:

– Izvoli, pojebi me divlje. Hoću tvoj mlad i tvrd kurac da osetim ceo!

Naravno, jebao sam je jako i brzo od pozadi, a ona se drala:
– Jebi me! Tako, kao kurvu!

Nisam mogao dugo, pa sam joj svršio po sisama. Sačekala je par minuta i počela je lagano da mi liže muda i jezikom išla ka glaviću. Tako se meni ponovo ukrutio i bio je spreman za drugu rundu dobre jebačine. Ovaj put sam joj rekao da želim njenu guzu i da ću je napuniti spermom. Rekla mi je:

– Samo lezi i pusti mene da odradim sve.

Tako je i bilo: jahala me je, vrištala dok mi je nabijala sise u usta. Svršio sam joj posle pola sata i napunio joj guzu. Ovo je za mene predivno iskustvo bilo. I dalje se bar jednom nedeljno ja i maćeha dobro pojebemo. Preporučujem svima: tražite maćehe. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.