Zlocesta sestra moje bivse djevojke

      No Comments on Zlocesta sestra moje bivse djevojke

Zlocesta sestra moje bivse djevojke… Valentina i ja smo se zabavljali više od godinu dana. Upoznao sam njenu porodicu i družio se sa njima mnogo puta. Ivana je bila srednja od tri sestre. Bila je tiha i rezervisana kada sam je prvi put sreo. Danijela mi je kasnije rekla da je to zato što je njen muž bio tamo. Bio je – pored ostalih mana – ljubomoran čovek.

Već od prvog kontakta sa njim nije mi se dopao, a njegovo ponašanje na porodičnim svečanostima samo je učvrstilo to mišljenje. Danijela je uvek uživala da me vodi na porodična okupljanja. Bio sam u svim segmentima bolji od njenog bivšeg i iako to nije jasno rekla, bilo je jasno što ga je „zamenila“ sa mnom.Sa moje strane, Valentinina duga tamna kosa i njen obilan entuzijazam u spavaćoj sobi učinili su je neverovatno privlačnom. Tokom te godine baš sam je zavoleo. Pošto sam inače i ja pomalo rezervisana osoba, to mnogo govori o tome kakva je ona žena. Ona je neverovatno puno davala, ne samo u spavaćoj sobi.

Ivana je dakle bila povučena, ali samo u blizini svog muža i troje dece. Kada je bez njih – ona je pravi vatromet. Mentalno sam joj dao nadimak Bum Bum – odgovarao je i njenom vatrenom temperamentu i njenom načinu hoda. Ti kukovi su privlačili pažnju i žena i muškaraca kada je hodala, lagano su se njihali s jedne na drugu stranu, privlačeći pažnju na fantastičnu guzu. Šteta što je većinu vremena sve to držala skriveno ispod široke odeće.

Od kada smo se upoznali, Valentina je malo smršala i generalno je bila mnogo srećnija. Ne mogu da pripišem zasluge za to, ali mislim da Ivana veruje da je moje prisustvo pomoglo Danijeli da shvati koliko je sjajna osoba.

Ivana je takođe stekla naviku da (ne baš diskretno) flertuje sa mnom na okupljanjima, barem kada njen muž nije bio tamo. Ali te jedne nedelje popodne je podigla flert za nekoliko stepenica. Proslavljali smo Danijelin rođendan kada je Ivana spomenula da želi da licne rođendansku tortu. Ona nije znala da je Valentina upravo olizala moj kurac u spavaćoj sobi, pa smo Valentina i ja prasnuli u smeh a Ivana nije pustila stvari da miruju sve dok joj Valentina nije objasnila zašto nam je njena opaska bila smešna.

Bio sam malo uznemiren što je Danijela to podelila sa sestrom, ali sam zadržao smirenost. Ono što je pecnulo moje telo bio je sledeći komentar iz Ivananih usta. „Šta, ona jedina polaže pravo na tebe?“ upitala je Ivana, gledajući me.

Valentina i Ivana su se zajedno smejale mom izrazu lica. „Sve ispod struka je zauzeto seko“, odgovorila je Danijela i zagrlila ne rukama.

Uspeo sam da pronađem svoj glas i rekao sam: „Šta da ti kažem. Nema mnogo toga na raspolaganju osim usana!“

Svi smo se zajedno smejali, ali kada je Valentina otišla da odnese tortu njihovom ocu, Ivana je polako oblizala usne dok je držala svoj pogled na meni. „Dakle usne su slobodne…“, rekla je, pre nego što me je slabašno udarila po dupetu i krenula za svojom sestrom. Samo sam odmahnuo glavom i otpisao epizodu kao još jedno njeno vickasto raspoloženje.

A sada da pređemo na suštinu ove priče – roštiljijada. Valentina je pozvala svoju sestru da dođe i da se druži sa nama dok ja pečem roštilj. Bilo je to pravo vreme za razgovor između njih dve dok sam ja spremao klopu. Povod za razgovor je bio taj što je nedavno Ivana imala malo više problema sa svojim mužem Davidom, koji je na njoj ostavio modricu ili dve posle nedavne svađe. Policajci nisu pozvani, ali Valentinin i Ivanin otac je razgovarao sa Davidom o tome šta će se dogoditi ako se njegova ćerka ponovo pojavi u modricama.

Njihov ćale je bio penzionisani radnik u čeličani koji me je i dalje plašio iako je bio u poznim godinama. Imao je mišiće iznad mišića. Tako su devojke ćaskale dok sam ja uživao u svom novom roštilju. Spičkale su flašu Rose-a, a ja sam uživao u pivu. Međutim, kada sam pripremio rebra, otvorio sam drugu bocu crvenog vina i podelio je sa njima.

Svi smo razgovarali oko sat vremena pred večeru. Posle nekog vremena prešli smo iz dvorišta u dnevnu sobu. Valentina je popila još dve čaše vina. Ona je smešna i duhovita kad popije i toliko sam se smejao da me je stomak zaboleo. Nakon jednog od njenih napadaja smeha, primetio sam da je malo sosa za roštilj kapnulo na njenu bradu.

„Ivana, imaš malo ovde…“, rekao sam, nagnuvši se da joj prstom obrišem sos sa brade.

Osmehnuo sam joj se i olizao svoj kažiprst. „Moj sos je previše dobar da bi se bacio.“

„Pa i sam si se usvinjio!“ rekla je Ivana, uzvraćajući mi uslugu i brišući malo sosa iz ugla mojih usana.

Zaključala je oči sa mnom i polako sisala vrh prsta. Valentina je urlala od smeha i pala na kauč, ne videći da Ivana polako prelazi jezikom oko usta pre nego što podigne čašu vina. Ivana je pijuckala vino da prikrije osmeh dok je Danijela uzvratila pogledom na nas oboje.

„Vas dvoje sredite sto… Ja ću da malo podignem noge“, rekla je Valentina, izula sandale i sklupčala se na kauču.

Oči su joj se zatvorile i video sam je kako se opušta. Za 14 meseci koliko smo bili zajedno u tom trenutku, ne mogu da izbrojim koliko sam puta je gledao kako ide na spavanje, tako da sam znao da je maltene gotova. Ustao sam, zgrabio Valentinin tanjir i moj, krenuvši u kuhinju. Nadao sam se da će Ivana ostati tamo, ali ona je zgrabila svoj tanjir i pošla za mnom. Dok sam ispirao tanjire, ona je stajala sa svojom čašom, polako je pijuckala i gledala u mene. Kada sam se sagnuo da stavim tanjire u mašinu za pranje sudova, osetio sam ruku na svom dupetu!

„Ivana!“ – rekao sam strogo ali tiho.

Nasmejala se i pustila moju guzu, odmaknuvši se i ponovo pijući vino. Sada sam shvatio da je verovatno sama završila većinu nove flaše vina. Bio sam i ja malo pijan, dovoljno da budem napaljen, ali mnogo više sam kontrolisao sebe.

„Možeš da gledaš, ali ne diraj. Sećaš se – sve ispod struka je zauzeto.“

Njene oči su ponovo dobile taj vreo pogled dok me je odmeravala gore-dole. „Pa, koliko sam čula, ona je u pravu što polaže pravo na tih 19 cm kobasice. Rado bih zamenila mali kurčić svog muža za nešto tako veliko.“

Bio sam zbunjen njenom konstantacijom. „Sa troje dece sam zaključio da nisi baš u njegovu ličnost zaljubljena, nego u nešto drugo.“

Nasmejala se, pomalo gorko. „Delovao je kao mnogo bolji čovek kada sam ga upoznala. Ili sam se možda ja promenila. Dođavola, ne znam.“

„Iskren da budem… ti zgledaš zapanjujuće Ivana. Ne znam šta bih ti drugo rekao.“

„Hvala ti.“ Rekla je, pre nego što je prišla blizu i zagrlila me.

Njene ruke su me okružile dok me njena težina lagano izbacila iz ravnoteže, prikovavši me za mašinu za pranje sudova. „Mmmm“, rekla je, duboko udahnuvši i učinivši da joj grudi čvršće pritisnu moje, „Uvek mi se sviđao tvoj parfem… tvoj miris.“

Uz lagani šorc koji sam nosio, moj penis u usponu bio je pritisnut uz nju i bilo mi je odmah jasno da ga je osetila čak i kroz našu odjeću. Pored toga što sam duži od njenog muža, prilično sam i debeo. Pokušao sam da se odvojim od nje i Ivana je iskoristila tu priliku da spusti čašu i još čvršće me uhvati.

„Ivana, molim te…“ uspeo sam da prošaputam.

„Šššš. Samo želim da me držiš minut ili dva.“

Stajali smo tako nekoliko trenutaka, osećao sam se neprijatno, ali neverovatno uzbuđeno, Ivana je samo polako i tiho disala na mojim grudima. Konačno sam se predao i zagrlio je u potpunosti. Dok sam to činio, čuo sam kako joj se disanje ubrzava, a onda je zarila glavu u moje grudi. Bilo je to praktično identično onome što bi Danijela ponekad radila kada bismo se mazili posle dugog seksa i ta pomisao me je odmah učinila tvrdim kao kamen.

„Oh! Izgleda da se neko oseća prijatno“, rekla je Ivana dok je moj penis ubadao kroz odeću u nju. Nagnula se dalje do mene, pritiskajući ivicu radne površine u moje kukove. Njena noga se vijugala između moje i ona se praktično zakačila moj kuk. Bio mi je vezan jezik, iako sam znao da treba nešto da kažem. Ivana je počela polako da okreće kukove, gurajući međunožje uz mene i mogao sam da je jasno čujem kako prede i uzdiše.

„Ivana… koji kurac…“

„Pssst… Tiho. Ne budi Valentinu“, rekla je dok je nastavila da melje o mene.

Kad sam je čvrsto uhvatio za ramena i spremao se da je odgurnem, Ivana je počela da drhti! „Oh, dođavola, da“, rekla je šapatom, „zgrabi me i gurni me.“

Kada sam je na silu udaljio od sebe, shvatio sam da sam zaboravio gde joj je noga. Iskoristila je onu između mojih peta da me spotakne, a ja sam praktično padao na nju i vozio je do kuhinjskog stola. Pogledala je u mene ispod onih svojih plavih šiški. „Da, tretiraj me kao kučku! Volim grubo.“

Time se još čvršće prizemljila uz mene nego ranije, ovoga puta direktno na moj kurac umesto na kuk. Njene ruke su još uvek bile stegnute oko mene koliko je mogla da dohvati, i prilepila se za mene kao prilepak za morsku stenu. Dok sam nesvesno pokušavao da razbijem stisak, ona je ponovo zadrhtala i ovog puta su joj se oči zatvorile, a usta otvorila. Te seksi usne su bile razdvojene dok je sestra moje devojke tražila svoj put do brzog orgazma na mom obučenom kurcu. Nisam mogao da se fokusiram ni na šta drugo osim na te meke, ukusne usne i na to kako joj se jezik migoljio, a njen dah je stvarao tiho „šupkanje.“

To me je poremetilo. Pomerio sam svoj šorc u stranu i oslobodio tvrd kurac. Gubio sam kontrolu…. Jebiga. Ona je ispratila moj pokret i napustila je rukama moje telo tek toliko da spusti gaćice i odmah je bila ponovo prilepljena za mene. Curela je, mirisala, je, bila je vrela! Ušao sam bez imalo otpora i tu je odmah svršila u moja usta pre nego mi je zabila jezik u njih.

Pa, barem nije tako bučna kao Valentina!“ bila je jedina misao koja mi je pala na pamet dok sam osećao da se i dalje trese ispod mene i prima moj nabrekao kuracpamet dok sam osećao da se i dalje trese ispod mene i prima moj nabrekao kurac. Popuštajući ponovo, stisnuo sam je uz grudi i omotao joj jednu ruku u kosu, osećajući njeno telo uz svoje. Stajali smo blago naslonjeni na kuhinjski sto i grubo se tucali dok je Danijela spavala u sobi pored.

„Da, da… tako… jebeno.. velik… napuni me!“ – zamuckivala je dok me je stezala svojom opasno uskom picom.

Đavo je uveliko odneo šalu. Bez zaštite, bez stida (makar u tom trenutku), karao sam devojkinu sestru i jebeno uživao. Ona je stenjala, svršavala, ali sve u granicama da nas Danijela ne čuje. Moj jezik je lutao njenim usnama i ustima, rukama sam gnječio njene sise, a kurcem istraživao njenu vaginu. Zatim sam joj stavio ruku preko usta i počeo da je punim spermom.

Još jednom je svršila i gledala me u oči sve vreme. Da, radila je baš ono što i njena sestra radi kada svršava na mom kurcu.

Usledilo je par neprijatnih minuta tišine koju je ona prekinula – „U jebote, vidi koliko je sati! Bolje da krenem.“ Nasmejala se i srela moj začuđeni pogled, a zatim ušla u dnevnu sobu. Dok je Ivana uzimala svoju torbicu, sagnula se da to učini. Osvrnuvši se na mene, ponovo se nasmešila i uhvatila me kako buljim u njenu golu pičku iz koje se slivala moja semena tečnost.

„Molim te reci Valentini da sam uživala u večeri. A za desert koji sam dobila… to neka ipak ostane naša tajna.“ Ponovo onaj pogled, za koji sam sada znao da obećava zadovoljstvo, je bio na njenom licu. Tiho sam je otpratio do vrata, a moj um je bio uskovitlana oluja emocija i požude. Dok sam zatvarao vrata za njom, ona se brzo okrenula i pritisnula usne na moje.

Moje ruke su hvatale njenu guzu i privlačile je k sebi dok smo se neko vreme ljubili kao srednjoškolci, dok se nije povukla sa laganim dahtanjem. Osmehnula se i otišla. Dok je išla, znao sam da je pitanje kada, a ne da li ću je ponovo naći kako se uvija ispod mene od zadovoljstva. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.