Namučila me starija gospodja…

      No Comments on Namučila me starija gospodja…

Namučila me starija gospodja… Bila je to nedjelja kad sam otišao kod jednog starijeg bračnog para na roštilj. Poznavao sam ih već dugi niz godina jer su mi bili susjedi dok sam živio u Rijeci. Roštilj je bio u njihovoj vikendici u jednom mjestu dalje od Rijeke. Dovezao sam se do njih i donio domaće rakije.  Iako sam mislio da će biti više gostiju, bili smo samo nas troje. Družili smo se i ugodno provodili poslijepodne. Odjednom me upita moj bivši susjed da li sam jebao stariju ženu. Ja odgovorim da nisam. A on me ponovno upita ” Bi li htio?” A ja potvrdim. 

Bivša susjeda je prala suđe kad ju je on pozvao. Došla je. On joj kaže da sam pristao. Ja začuđeno pogledam u njeg, pa u nju, a ona nastavi sa pričom da im se ja jako sviđam i da dok se jebu misle kako ih ja jebem. Ja šokiran. 

Bili su par u ranim pedesetima. Ona je izgledala top za godine. Velika guza i debele sise, a on je bio mršav. Kaže mi on ” Gle mi volimo imati sex sa mlađima. Oboje smo biseksualci. Ja volim gledati, pušiti ali ne i primiti, a ona voli da joj svršiš. Šta kažeš”. U tom trenutku, ona dođe sjedne do mene i uhvati me za kurac koji je već pristao na akciju bez mog odobrenja. Nasmije se mužu i kaže ” Javi šefu da si bolestan još sutra.” 

Spusti glavu, izvadi moj kurac i krene ga svojim vrelim i sočnim ustima pušiti, a on uzme mobitel i ode iza kuće. Pušila ga je, sisala, grickala glavić i gutala. Zatim je on dosao i pridruzio se. Ja sam na brzinu rekao: ” Ja nisam da me se jebe.” On odgovori da me neće jebati već sam ja taj koji ću jebati nju. 

Tri put smo imati takve vikende. Svršavao sam u nju svaki put, a on mi je gutao kurčinu do jaja i tušio se s njim. To su mi bili najbolji susjedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.