Čim sam dobila razvod lupala sam se kao beby zvečka…

Čim sam dobila razvod lupala sam se kao beby zvečka… Bila sam udavana tri put, al zbog moje trajne neplodnosti više me niko nije želeo za ženu. Razvedena sam već 3g. i isto tako do unazad par meseci krenula sam u šemu s jednim starijim muškarcem. Pre njega 2 i po godina nisam bila niskim. Bila sam razočarana neuspelim brakovima i željom da imam decu. Nažalost kad su mi doktori saopštili da sam trajno neplodna. Pala sam u očaj. Nakon zadnjeg razvoda nisam želela biti ni sa jednim muškim. mnogi koji sam bila u braku čim su saznali da sam neplodna odmah su me odbacili izvređali i svašta nešto. Mnogi neznaju da je sve to sudbina protiv koje ne možemo.

I tako 2 i po godine nisam imala nikakav seks. Mislila sam da mi više neće biti potreban, da je samo u mladosti tinejdžerskim danima se*s sladak. Ne mogu reći da mi u brakovima bilo loše. Se*s sam imala redovan kako naveče tako i u ranim jutarnjim satima. uglavnom nisam bila sa svakim već samo s tim bivšim muževima. Iako su mnogi želeli da me povale, kad je razočarenje popustilo i vreme prolazilo te 2 i po godine odlučila sam pronaći nekog muškarca za povremeni seks druženje. šemu.

Se*s mi je potreban i pre par meseci se sretnem s jednim muškarcem kojeg sam poznavala iz viđenja. Ima 47g. nije se nikad ženio. Sedeli smo tako u jednom kafiću razgovarali. Kako smo pričali zezali se itd. Hemija i privlačnost dodiri su postali sve jači. Strast i poljubci su postali uzavreli. Pi*ka mi postala sve vlažnija i on mi reče da odemo kod njega u stan. Sva sam mu se prepustila jako me uzbuđuje i čim smo ušli u stan . Odmah smo se skinuli g*li i legli u krevet grleći se onako divlje on me uhvati snažno za gu*u i poče mi sise li*ati . Posle ugleda kako mu se digo ko strela i ja sam odmah legla raširilla noge i on mi stavi u moju već vrelu pi*ku. Je*o me u toj pozi dugo nabijajuči k**ac koji je bio tvrd vreo. Dok me je*o več sam počela da svrš**am a on sve jače nabijao.

Onda sam se ja popela na njegov ku**c i zajahala . Ne mogu vam opisati kako mi je bilo tad predivno. nikad nisam ovoliko svršavala. . Inače sam glasna znam vrištati dok svr**vam, Onda sam se na**zila i on me još zg*za je*o poduže i napokon je i on svr**o mi u pi*ku iscedio u nju sve i kap. Posle je*anjaa smo dugo ležali g*li mazili se pričali pili piće.

Otada sam s njim i družimo se, jebemo se redovno, radimo sve poze itd. Srećna sam s njim, a kaže mi da mu odgovara što sam neplodna jer može u mene otresti. bar ne moramo paziti sve opušteno se*s bez žurbe stresa i dr sranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.