Bratova žena jedva čekala da je vozim do grada, mnogo dobro se sredila ja u čudu kad je…

Bratova žena jedva čekala da je vozim do grada, mnogo dobro se sredila ja u čudu kad je… Evo ovako nesto sto mi se najlepse desilo i nikad nisam mogao da zamislim ali sto bi rekli doso maca na vratanca. Uvek sam se lozio na moju svastiku. Mnogo me je provocirala mastao da je je*em ali nisam imao hrabrosti da je pitam udata je i ima decu. jednom prilkom muz joj je otisao u inostransrvo i slucajno se dogovorimo da ja i svastika izadjemo negde na pice i njena drugarica dok moja zena nije bila tu, otisla je kod njenih u beograd.

Izasli mi pijemo, igramo, a meni kita da pukne kako se sredila kad jedno prilikom me zapita da je vozim da se vidi sa nekim likom ja u cudu, kazem pa ajde idemo. Krenemo mi u auto, sedimo, auto upaljem i odjednom krenem da je poljibim ona se nije dala ja nastavim i kako sam je poljibio u njoj se probudio djavo. Skocila mi je u krilo pocela da se ljubi jako strasno poludeo sam.Bacio sam je na zadnje sediste kreno da je svlacim, zatim da joj lizem pi*ku bila je vrela i mokra ona me je cupala za kosu pricala da prestanem. Onda sam ga gurnuo i sve snage vristala je nije dugo trajalo sv***o sam kao nikad u zivotu po njenoj pizdi.

Sve se to izdesavalo ispred te kafane, usli smo unutra, drugarici smo rekli da je bila kod tog lika da se vide,opet smo gledali posle toga mesecima ali nije htela vise.. Druga prica: svadja njena sa muzom, dolazi kod mene da noci, ja i moja zene legli da spavama, krevet je bio manji ja sam bio u sredini, kad je zena zaspala moja ruka je setala po njenom telu ali odguravala me je ja prestanem.

Sutra noc, zapijemo se svi, legnemo i ja opet nastavim isto, ona se nije bunila ili se pravila da spava ljubio sam je, d**ao joj pi**u, gurao prste, picka joj je bilaaaa previse vla*na ,si*e sam mesio,zena svi vreme pored mene spava okrenuta ledjima skinuo sam je i gurno ga ona ga je pro**tala. Stavio sam ga dva puta, treci put sam sv**o, kad sam hteo, brzo sam ustao otisao u wc i vratio se lego. Ujutru se samo smeskala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.