Striče moj, znaš li šta mi radi tvoja devojka…

Striče moj, znaš li šta mi radi tvoja devojka… Ja sam mlad momak, nedavno sam završio srednju školu i od kad znam za sebe moj stric je uvijek imao dobre ženske. Počeo se viđat sa jednom ženom pod imenom Sonja. Kada bi je god netko spomenuo ja bih se odma uzbudio i ne bih se mogao suzdržati a da ne dođe do nekih prljavih misli u vezi nje. Stalno sam mislio o njoj.

Izgledala je božanstveno, žena srednjih godina, velike sise, ogromno dupe, široki struk, duga plava kosa i uvijek velik dekolte.. . jednostavno da ti pamet stane. Stalno sam mislio o njoj u ponekad je špijunirao pošto živi preko puta. No uvijek je pazila i zatvarala prozore te navlačila zastare. Stalno mi je bilo na pameti kako bi svoju kurčinu nabijao u te mesne gu.ove. Jedno je bila važna obiteljska fešta i svi smo morali ići no meni se nije dalo pa sam lagao da sam bolestan. Starci su popustili i ostavili me doma, ali pošto su bili zabrinuti da mi nebi bilo loše zamolili su Sonju koja živi preko puta kod strica da me pogleda svako malo pošto ona ne ide jer ne pozna familiju a veza nije bila ozbiljna pa ona i stric nisu htjeli žuriti s upoznavanje pa je ona ostala kući. Došla je i ta večer ja i Sonja smo ostali sami.

Dolazila je svakih pola sata da me provjeri. Ja sam potpuno zaboravio na nju i krenuo dr.at razmišljajući o njoj i od ispod jastuka izvukao njene ga.ice koje sam ukrao dok je sušila veš. I tako ja njušim njene ga.ice i dr.am. U sred akcije osjetim ruku na ramenu i pomalo iznenađen glas kako govori – “A tu su moje ga,.ice? ! Mislila sam da ih je vjetar odnio. ”

U isto vrijeme sam bio zaprepašten i sretan jer je sve saznala. Polako je sjela kraj mene i počela ga dr..t. Gledala me u oči i vidio sam koliko je na.aljena bila. Polako se spustila i krenula ga li.at, a nije joj ni puno trebalo da ga ugura do grla. Vidjeo sam da je isku.na i veselio se onome što slijedi. Polako sam ju odmaknuo i polego na krevet povukao sam joj spavaćicu i vidio lijepu obrijanu pi.ku. Baš onakva kakvu sam zamišljao. Nabrzaka sam odradio dio s lizanjem jer nisam mogao dočekati da joj ga gurnem do ja.a. Krenuo sam joj s kur.em trljat po pi.ki, bila je vla.na. Polako sam ga gurao, pa sve dublje i dublje. Gledala me tim svojim prljavim pogledom. Njene plave oči su sjajile i vidjelo se da je uživala. Izvukao sam ga i legao na leđa.

Rekao sam “Hajde znam da ga želiš. ”

Pogledala me svojim prljavim pogledom i rekla “Sa zadovoljstvom”. Zajahala me. Skakutala je toliko da su joj si.e same iskočile iz spavaćice. Brad.vice su se potpuno ukrutile, cijela se naježila.

Samo je grizla usnice i jako gla.no izdisala. Bila je neumorna i nez.sitna. Podigao sam je sa ku..a u rekao da se na.uzi. To je bio predivan prizor, dominirala je tom svojom velikom gu.icom, iznad gu.ice se vidjela predivna tetovaža krila koja su me toliko palila, a prvi put sam vidjeo te tetovaže. Jednostavno doggy kakav nikad neću više imati. Njezina ogromna gu.ica se samo zabijala i odbijala od mog ku.ca, stvarno nezamislovo. Osjetio sam nažalost da se kraj bliži te sam ga izvukao. Uzela ga je i stavila u u-ta. Počeo sam svr..vat. Bila su joj puna usta i lice vruće sp..me.

Samo je ustala i rekla “Idem se tuširat, potrajati će pa se slobodno pridruži. ”

Naravno nisam ni tu priliku propustio, ali to možda ispričam nekom drugom prilikom. Starci i stric su se vratili pred jutro, naravno nisu ništa posumnjali. Ja sam i dalje samo razmišljao o Sonji i našoj predivnoj večeri. Ona i stric su sada već u ozbiljnoj vezi pa se nadam češćim druženjem s njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.