Prvo me oženi, onda možeš i ti i komšije, i svi…

Prvo me oženi, onda možeš i ti i komšije, i svi… Marko je bio visok, zgodan, plavih očiju, mišićavog tijela,. Njegova djevojka, Ivona je u osnovi ženska verzija njega. Zaručili su se prije godinu dana, ali Ivona je bila vjerski odogojena i nije željela imati s.x do braka. Od toga ju je odgovarala njena sestra Marina koja je starija par godina od nje, ali se još zbog svog života, izlazaka i lumpovanja, nije skrasila u bračnim vodama.

On je stvarno volio Ivonu, ali je bio frustriran time da već godinu dana mora pored svoje vjerenice gledati po.niče i dr.ati. Imao je svoj stan tako da je se mogao opustiti bez njezinog smetanja. Jednog dana je zaboravio zaključati vrata, a nenajavljena se pojavila Marina, koja je došla po sestrinu torbu.

Šokiran, brzo je gurnuo svoj kurac u bokserice i pokušao nevino glumiti, ali Marina se nasmiješila, sjela pored njega na krevet i upalila TV, koji je bio prebačen na porno kanal.

– Samo sam doša po sestrinu torbu, – rekla je – ali to može čekati, ne mogu dobiti priliku gledati ovaj žanr svaki put u vašoj kući.

Marko je progutao knedlu u grlu i nije znao što da kaže, nije ni želio gledati više kako se je.u u gu..cu na po..ču. Bio je jednostavno previše posramljen.

– Ovaj će se ozlijediti koliko jako udara o njenu g..icu. -rekla je Marina, nagnuvši se naprijed da bi imala što bolji pogled na TV.

– Nisam siguran. – promrmljao je, trljajući lice rukom, kao da ne želi gledati TV.

– Niste li ti i Ivona radili ovo, zašto se sramiš. – rekla je.

– Nismo učinili ništa. – odgovorio je, pokušavajući zvučati šokirano njezinim pitanjem.

– Nemoj me zafrkavati, već ste skoro 3 godine u vezi, a da je nisi poj..ao. – začuđeno ona.

Sada je bio istinski šokiran, jer nije nikada čuo Marinu da priča na takav naćin.

– Ivona želi ostati djevica do braka. – Rekao je… – Volim je, pa je ne želim prisiljavati.

– Dakle sjediš ispred ekrana i d..aš kurac, umjesto?! – Nasmijala se sa sjajem u očima.

Marko je pocrvenio, nije znao što reći.

– Hajde – priznaj da si drkao kada sam ušla. – gledala me.

– Samo sam ga pregledao zbog medicinskih razloga, redovno to činim. – odgovorio sam.

– Dok gledaš porniče, da sigurno? – nasmijala se.

Marko je bio uznemiren.

– Uredu zašto ne bismo isključili TV i zaboravili cijeli ovaj događaj, a ja ću ti sad otići po torbu pa možeš iči. – rekao sam.

– Što ako te pustim da me pojebeš, da li sam onda dobrodošla da ostanem još malo. – pitala ga je.

Osjećao je se kao da ga neko steže sa užetom, ali sama pomisao na to da bi mogao jebati Ivoninu stariju sestru ga je napalila dovoljno da pomisli da pristane na sex s njom.

Žena na TV-u sada je pušila penis kao da nije jela tjednima. Marina je stavila ruku na njegove bokserice i osjetila njegov vruč kurac i pitala da li može učiniti isto. Nije odgovorio, ali je pustio da zavuče svoje prste ispod bokserica, čim ga je uhvatila za jaja, kurac mu je počeo rasti kao kvasac.

Ona se nagnula nad njim i počela svojim usnama ljubiti njegov glavič.

Marina je počela pu.iti njegov k..ac polako i sa laganim pokretima, a onda ga je iznenada čitavog gurnula u usta i sisala tako jako da je on jedva dolazio do zraka. Mogao je osjetiti kako mu jaja rastu, a spe..a počinje da kreće prema gore.

– Ooo svr..vam… – povikao je, očekivajući da će tek liznuti malo njegovu spe..u, ali ona je sve progutala..

Naslonio je se na krevet pokušavajući doći do zraka, dok je se Marina svlačila i vikala:

– Jupppi, sad je na tebe red.

Skinuo je sve sa sebe, te nju prihvatio jako u struku i bacio na krevet. Raširio joj je noge, a pička joj je bila toliko vlažna da je cijela soba poprimila njen miris. Napalio je se tako, da ju je želio jebati 24 sata.

Raširio joj je pičku i počeo je lizati i gurati svoj jezik u nju, dok je ona stenjala kao i žena na TVu. Nakon par minuta počeo ju je prstenjačiti, a sa drugom rukom joj je masirao klit..is.

Ona je se počela vrpoljiti, a ona je vrištala na sav glas dok je imala ekstremno jak org..am koji je uzdrmao svaki dio njenog tijela. Dok je ona još uvijek drhtala uspravio ju je kako bi mogao sis..i tvrde brad..ice na njenim ogromnim si..ma i tada je sa drugom rukom ugurao njegov pe..s u njezinu vruću mokru p..ku isto kao čovjek na TVu.

Kad je Marina osjetila dužinu njegove muškosti zarila mu je svoje duge nokte u leđa. Marko, čovjek mirnog karaktera, postao je poput divlje životinje koja želi rastrgati svoj plijen.

Marinine sise od siline njegovog jebanja počele su udaradi jednu od drugu kao mješalica, a ona mu je počela šaptati na uho:

– Je.i me, je.i me, je.i me,više, više, i opet iznova.

Kada je osjetio da se orgazam bliži počeo ju je je..ti sve jače i jače, a onda ju je odgurnuo od sebe, stavio joj ruke iza glave i svršio po njenom licu i sisama dok je ona gutala njegovu sp..mu i s..njala.

– Marko stvarno ne mogu vjerovati da ti 25-godišnji muškarac nikad nisi je..o svoju ženu prije. – rekla je dok su sjedili i opuštali se nastavili su gledati po.niče na TVu, što je Marinu potaklo na jednu ideju.

– Kažeš da se Ivona ne želi s..ati prije braka, – počela je. On potvrdi klimanjem glavom, a ona nastavi:

– Pa zašto me ne bi onda nastavio jebati redovno dok se službeno ne vjenčate. Vjeruj oboje ćemo biti zadovoljni. A Ivona sretna što si joj ispunio želju.!

On je ostao bez rijeći, pa je opet zbunjeno klimnuo glavom u znaku potvrde, a Marina je iznenadno opet gurnula svoju ruku pod njegove bokserice i počela mu drkati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.