Srkala sam joj ribu…

      No Comments on Srkala sam joj ribu…

Srkala sam joj ribu… Milena je moja sestra, ona sada ima 22 godine, ima dugu braon kosu, velike čvrste trojke od sisa, ravan stomak i trćavo dupe. Milena je skoro ugradila botoks u usta, ali joj lepo stoji. Kada se ova priča dešavala još ih nije imala, ali je i tada bila jako lepa devojka i nikada se pre toga nije lezbejisala.

Maša je moja drugarica iz srednje škole. Prelepa preplanula brinetica sa vitkim telom. Maša možda nije imala neke sise i dupe, ali je zato imala prelepa usta koja je veoma često koristila da obrađuje svoje momke, zvanično je bila najbolja pušačica u školi.

Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise, ali zato imam savršeno trćavo dupe, koje veoma volim da pokazujem.

Ako se dobro sećam, Mašin dečko se zvao Luka i bio je klasičan osamnaestogodišnjak, glup i napaljen.

Ovaj događaj, kada je on prevario devojku sa mnom na njene oči, a ona se lezbejisala sa mojom sestrom, desio se pre oko dve godine, kada smo ja i Maša završavale srednju.

Pošto je bio petak, odlučile smo da idemo do mene da se napijemo, pa da posle idemo u neki klub na Adi. Ja sam nosila moj omiljeni šorčić koji mi je do pola uzalio u guzu, a Maša je bila u nekoj suknjici gde su joj se tangice videle kako god se okrene. Milena je već nekoliko puta rekla kako bi Maši vrlo rado, citiram, „polizala pičku kao Lesi”. Danas je bila dodatno napaljena jer smo je očigledno nas dve prekinule u masturbaciji.

Izašla je iz svoje sobe u peškiru i pozdravila nas, lupkajući Mašu po guzi. Ponudila sam da sipam malo vodke i sve smo sele u dnevnu sobu. Već posle par čašica Milena je počela priču o svojim frajerima i kurčinama koje je pušila, gde se Maša snašla kao riba u vodi. Mislim da su čak došle do zaključka da su pušile istim likovima.

Njih dve su se polako napaljivale

Ne znam koliko se koja od njih dve lezbejisala pre ovoga, ali Maša se napalila od priče i počela da premešta noge dok se Milena premestila do nje. Dok sam ja palila cigaru, Milena je predložila Maši da joj pokaže svoje slike u sobi. Kada sam ustala da krenem sa njima sestra me je spustila i rekla:
– Ne Taco, ovo je privatan razgovor između profesionalaca – i grohotom se nasmejala.

Prošlo je nekih 3 minuta pre nego što se čuo prvi glasan Masin uzdah koji je značio da je jezikom udarena po klitorisu. Ja sam odlučila da neću prisluškivati kako se moja sestra lezbejisala pa sam upalila TV na neku glupu seriju i zavukla ruku u gaćice da primirim već pripitu ribicu.

U tom trenutku se začulo zvono na vratima. Ja sam se smrzla jer sam pomislila da će doći keva i da će saznati da joj ćerka „kara” drugaricu. Na moju sreću, to je bio Luka, Mašin dečko sa kim je bila već dve nedelje.
– Tražim Maxy, rekli su mi da je kod tebe.
– Jeste Luka… – Morala sam nešto da smislim, brzo: – Maša je sa mojom sestrom, spremaju se za žurku. – Nije znao da je za njih dve žurka već počela i da mu se devojka lezbejisala sa mojom sestrom u susednoj sobi.

Ponudila sam ga pivom a on je seo u dnevnu sobu. Nadala sam se da su ovima puna usta klitorisa pa da neće biti buke iz sobe, no prevarila sam se. Ni tri sekunde pošto je Luka seo čuo se glasan Mašin krik uz jedno karakteristično: „To!” Luka se unezverio i krenuo da se pumpa jer je mislio da mu neko pumpa devojku, nije ništa rekao. U tom trenutku se čula Milena:
– Srči tu picu ribo, najjača si mala.

Luka je seo. Nije znao gde je. Videla sam da je shvatio šta se desava i sada mu je kurac bio krut kao kamen, što se lepo videlo preko šortsa. Odlučila sam da preuzmem nešto po tom pitanju. Krišom sam izvukla tnge da mi vire iz šortsa i prevalila se preko fotelje, kao da uzmem paklu cigara. Luka mi je gledao u dupe dok se uhvatio za kurac.
– Jel’ ti treba pomoć? – pitala sam dok sam se oblizivala.

Popušila sam mu dok se moja sestra lezbejisala sa njegovom devojkom

Kleknula sam ispred njega dok je on samo bledo gledao u moje lice među njegovim nogama. Spustila sam mu šorts i izvukla jedan simpatičan komad mesa.

Pljunula sam na glavić i zaglavila ga u grlo dok sam jezikom tukla po donjoj žili. Luka je krenuo sve jače da dahće, a iz druge sobe se sve glasnije čulo Milenino orgazmičko stenjanje. Znala sam da će ove dve uskoro završiti, pa sam počela da pušim jače, cuclajući glavić pri svakom vađenju iz usta.

Izbacila sam dupe i pokazala mu da me lupi po njemu. Kita mu je pulsirala, što je značilo nadolazeću eksploziju.

Drkala sam kitu sa obe ruke i sisala glavić iz sve snage, kada sam osetila nalete sperme u ustima. Iako mi je bukvalno napunio usta spermom, uspela sam sve da progutam, bez da išta prospem.

Oblizala sam mu kurac i vratila ga u šorts.
– Nadam se da si zadovoljan gostoprimstvom? – pitala sam ga dok sam ispijala još vodke. On je samo nemo blenuo.

Maša je izašla iz sobe samo u tangama, Luka ju je sluđen gledao.
– Jel’ sam ti rekla da me zoveš na fon, ti me nikada ne zoveš. ‘Ajde pali, moramo da se spremamo. Pa dođi na Adu večeras. – Maša je bukvalno isterala Luku koji je samo kao zombi izašao iz kuće.

To veče je Luka guzio Mašu na Adi, ali ne pre nego što je ona popušila gazdi lokala. Zvanično iz osvete Luki, nezvanično jer voli da se jebe u usta, a ne voli da plaća pića.

Milena se od tada par puta lizala sa Mašom, čak sam jednom bila i prisutna dok se lezbejisala sa njom. U međuvremenu se potucala i sa Mašinim bratom i ćaletom, ali to nisam videla, pa ne mogu da kažem kako je bilo. Maša je posle nekoliko dana raskinula sa Lukom, ali je zato nastavila da balavi kurčeve, čak smo u više navrata pušile u tandemu.

Posle raskida sa Mašom o Luki nisam mnogo čula. Milena mi je rekla da je dolazio da me traži, ali da se zadovoljio Mileninim ručnim radom i da je otišao. Poslednje gde sam čula o njemu je kada je izašao snimak kako njegova keva, inače profesorka, puši jednom našem starijem ortaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.