Nalazila sam bogatu gospodu za davanje…

      No Comments on Nalazila sam bogatu gospodu za davanje…

Nalazila sam bogatu gospodu za davanje… Sada sam srećno udata za čoveka koji zna sve o meni i koji je divan. Dok sam prodavala telo imala sam sreće pa sam preko prijatelja nalazila bogatu gospodu. Kada samimala osamnaest godina i podosta iskustva prijatelj mi je predložio da odem u jedan evropski grad u noćni klub. Veliki novac je bio u pitanju a kurva to uvek prihvati.
Stigla sam u svetsku metropolu, i na prvi podled sam se uplašila. Nisam znala jezik, niti šta ću tačno raditi. Malo je falilo da se vratim kući, ali pare su ipak pare.
U noćnom klubu sam upoznala gazdu i on mi je objasnio šta treba da radim. Okej, nije mi bilo nepoznato da se jebem sa muškarcima, sa više njih opet nije problem, ali da plešem oko njih,

tojest striptiz to me je šokiralo. A opet, bila sam i radoznala.
Izašla sam pred goste, kurvinski obučena, natakarena na štikle, sa raspuštenom kosom i počela da se krećem između stolova. Uvijala sam se u ritmu muzike. Strah je polako popuštao. Bilo je dosta lepih muškaraca što me iznenadilo, mada je bilo i ružnih da ih čovek ne pogleda. Ma dobro. Šta je važno kurvi kakva mu je faca, važno je da primiš kurac u usta, pičku i dupe i to je to. Bilo je još nekoliko devojaka u klubu i činilo mi se da su sve lepše od mene. Međutim, kako sam prilazila kojem stolu muškarci su me pohotno posmatrali, pružali ruke i aplaudirali. Jedan mi je pružio novčanicu i dozvolila sam mu da mi dodirne grudi koje su bile u čipkastom brushalteru. Drugom koji je pružio novčanicu sam sela na krilo i promešala, on me je držao za zadnjicu i gurao odozdo. Sledeći mi je zavukao ruku u gaćice i gurnuo prst dole. Nastavila sam da idem od jednog do drugog i da ih navlačim da daju što više love. Pred zoru je nastupalo ono glavno. Stala sam na binu, i jedan momak je počeo da me prodaje, ko ponudi više para spavace sa mnom. Dok je on podizao i podizao cifru, ja sam se mazila i gu.il.… Dostigla sam

ogromnu svotu. Moj svalerje bio čile od nekih pedesetak godina, proćelav, debeljuškast, i sasvim pristojan tako da mi se nije gadilo. Bilo je nekih za koje sam se molila da ne daju najveću svotu, jer su mi se gadili. Otišli smo u sobu i dok sam sedela na krevetu ponudio mi je alatku da pu..m. Polako sam ga obrađivala, i lagano prelazeći prstima gore dole, bio je to fin, lep, normalne veličine. Izgovarao je samo kratke zapovesti. Počela sam posle da ga si.am i uvlačim duboko u usta, nije mnogo gurao, nije me je..o u usta, samo je uživao. Ja sam bila upaljena pa je i meni bilo fino. Spustio me je na krevet i svukao mi jedan po jedan deo. Račepio mi noge i polako se namestio.Gu.nuo ga je odmah svom silinom i zarivao se još neko vreme. Ja sam vrištala jer svaki muškarac voli da misli kako mu je veliki i kako me niko pre njega nije tako je…. Zato su i bili srećni samnom. Podigao mi je onda noge i sastavio mi kolena sa sis..a, ugurao ga je u du… Otišao je zadovoljan. I ja sam bila zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.