Žena me nikad nije nagovestila da se razbija…

Žena me nikad nije nagovestila da se razbija…Sedeći za stolom bifea, ispijajući piće i čekajući kolegu sposla, pregledam telefon i odjednom  me prenu glas nekog mladića. Bacim pogled i vidim dva mladića pored sebe. Izvinite jel slobdno za vašim stolom, pošto nigde nema mesta. Naravno izvolite rekoh očekujem samo kolegu.
Spustih nazad pogled na telefon dok oni naručiše piće. Listam slike koje su bile u fonu kad me mladić pita “mogu li da pogledam telefon i ja sam hteo isti takav da kupim ali ne znam da li je dobar”. Rekoh ekstra je izvoli, pogledaj. Kako sam listao slike on samo nastavi i naiđe na moju ženu koja se baš bila skockala na toj slici, u crni kožni minjak sa čizmama do iznad kolena i blejzerom sa dubokim dekolteom. Vau, reče i okrenu telefon prema meni “vaša žena”.

Samo što ne rekoh “da” kad mi nešto prolete kroz glavu i rekoh “ma jok nemam pojma ko je ona, slikao sam je na nekoj proslavi, dobra riba”. Znam reče, moj drug je jebe svakodnevno.
Zamuti mi se u glavi i umalo se ne onesvestih kad to ču. Uzeh jedan gutljaj pića da dođem sebi i rekoh pa kako zar nije udata. Ma jeste ali je tetka luda skroz, ovaj je jebe gde stigne, kad mu nisu roditelji tu dovodi je kući i razbija je po ceo dan. Onda i drugi mladić doda odlepila je zbog njegovog alata, kad smo bili u wc-u video sam, kurac mu je do kolena čak sam mu i ja čestitao na domaćinu. Zadnji put smo ih gledali u autu, reče ovaj prvi. Teta digla noge a ovaj se baš uživeo i nabija ga do jaja, dok ona stenje, vrišti, ljubi ga i moli, čas da prestane čas da ga nabije dublje i sve tako jedno sat vremena dok je nije napunio. Jedva je izašla iz auta i stajala na nogama.

Grlo mi je postajalo suvo od njihove priče, mešavina ljutnje i gorčine su me ubijale i pitao sam se, kad, kako, što ja nisam primetio da nešto nije u redu. Otpih gutljaj pa pitam, a muž, šta muž kaže na tome. Pa muž ne zna. Kad bi saznao da je jebe kod kuće dok je on na poslu ubio bi ih. Ja onako iznenađen, pa kako bre kod kuće. Pa lepo čim muž ode na posao on dolazi u toplu postelju i kreće da gusla kurvu. Na te njegove reči uhvati me bes, hteo sam da čujem što više kako bih se suočio snjom, razmišljam i pitam ga, ma nije moguće. Jeste kaže omiljena mu je poza da je razvali na kuhinjskom stolu od pozadi i to što jače a u usta joj stavi peškir da ne uzbuni komšiluk dok vrišti. I tek tada sam shvatio zašto je sto raskliman i svake nedelje moram da pritežem šrafove na njemu.Vidno iznerviran zahvalim se momcima na društvu i požurih kući ne verujući ono što sam čuo.

Na vratima me dočeka ženica najnormalnije, ni u jednom trenutku ne nagoveštavajući da je prava nezasita kurvetina. I taman da izustim i da je napadnem kad pogledam kurac mi se digo do bola, tvrd kao kamen, očigledno od sve one priče. Zapitah se pa dal sam ja normalan. Bez reči je uhvatim za ruku i odvedem do kuhinjskog stola i presavijem preko njega. Šta ti je, šta te je spopalo, reče ona. Skinem joj helanke i uhvatim je za gaćice, kad se ona pobuni, ma šta je tebi. Ćuti kučko rekoh i skinuh joj gaćice, sebi skinuh pantalone i onako ukrućenog joj ga sjurih do kraja.Ona vrisnu, polako ubićeš me. Neću nije moj kurac toliko veliki da te ubije, i počeh da guslam čvrsto nabijajući je na kurac do kraja. Počela je da stenje i da me moli da je jebem polako. Opalih je po dupetu ona vrisnu, ćuti kurvetino el ti se ne sviđa da te ovako jebu. Zastade malo i pogleda me preko ramena verovatno sumnjajući da znam nešto.
Uh kurvetino kako ga ti lepo primaš, može da stane još jedan pored ovog mog. Ona samo stenje. Kaži kurvetino el voliš kurac?
Pogleda me ponovo preko ramena pravo u oči i reče tiho, volim.
Opalim je po dupetu i kažem, reci jako šta voliš.
Volim da me jebeš ljubavi.
Voliš kurac kurvo, reci.
Volim.
Šta voliš?
Volim kurac.
Kaži mi el si ti kurva, prljava kurvetina koju svi guze, ona zaćuta ali je ja opalih ponovo po dupetu i rekoh pričaj.
Jesam.
Šta jesi?
Ja sam kurva.
Kakva?
Prljava kurvetina, drolja.
Volis to droljo oćeš jos neki kurac. Ona ćuti. Uhvatim je za kukove i nabijam se iz sve snage, pričaj droljo oćes još neki kurac. Stenjući reče hoću. Šta hoću?
Još neki kurac.
Pričaj kakav hoćeš.
Hoću veliki kurac, što veći.
Uh uz sav onaj bes i ovo sad toliko me napalilo da sam samo hteo da je pokidam od kurca. Kurvo. Da kurva sam, jebi me.
Daću ja tebe na ulicu droljo.
Daj, daj me.
Neka se uče klinci na tebe. Na te reči poče da meša kao luda.
Volela bi da budeš učiteljica zar ne.
Daaaa.
Nauči ih kako da jebu. Samo da imaju velike kite zar ne?
Daaa.
Šta da, reci mi kakve mladiće voliš?
Volim ih sa velikim kitama da mi rasture pičku i meša kao blesava.
Droljetino i ja sam pred svršavanjem pa je udarih jako po dupetu, mešaj kurvetino i pričaj šta ti treba.
Jebi me, jebi, treba mi kurac treba mi kurčina da razjebe moju pičku.
Veći od mog.
Veći, veći,  hoću da me izjebe kao poslednju drolju na me nabije na taj veliki kurac do jaja, da mi ga zabije do kraja i da me napuni, da me oplodi kao rasnu kobilu. Već je počela da viče i da svršava, da me jebe dok ne umrem na kurcu, to, too, jebi me, jeebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.