Mislis da si dovoljan zeni, a neko je presaviija kao palačinku…

Mislis da si dovoljan zeni, a neko je presaviija kao palačinku… Moja žena Maja i ja živimo u skladnom braku već 3 godine. Mi smo u kasnim dvadesetim godinama. Vodili smo ljubav svakog dana i sex nam je bio super, mada ja sam tako mislio. Naime trebao sam sa firmom da idem na teren nekoliko dana i kao i svako jutro poljubim je pre odlaska na posao a ona mi poželi srećan put. Kada sam stigao u firmu, rekoše mi da je put  odložen do daljnjeg. Nisam hteo odmah da idem kući da ne budim ženu već odoh do kafića na kafu i piće. Prođe neko vreme i reših da idem kući. Taman da se parkiram vidim ispred kuće parkiran neki crni džip. Tad mi prolete kroz glavu da nije možda neko kod moje žene. Ma ne,  nije ona takva.
Probam da uđem kad vrata zaključana. Još spava, mislim se. Otključam vrata polako i ušunjam se u kuću. Kad iz trpezarije čujem jecaje. Prebledeo sam u momentu. Pa nije valjda da me vara. Polako dođoh do vrata i imam šta i da vidim, neki stariji čovek je presavio preko stola i jebe u najveće, a ona samo stenje. Nisam mogao da vidim o kome je reč ali sam primetio da je obukla kožni komletić što sam joj kupio na

moru. Minić jedva da prekriva pičku a gornji deo je toliko uzak da iz njega izlaze sise. Popizdeo sam.To sam joj kupio i oblačila ga je isključivo za mene kad smo vodili ljubav i igrali se, kao ona je kurva a ja je pokupim i tako pričamo prljave reči i tucamo se. Kad ispade ona je stvarno kurva.
I taman da uđem da im pojebem sve po spisku kad me prenu njen glas Tooo direktore jebi me, jebi. Umalo se ne onesvestih. Pa nije valjda da se jebe sa direktorom. Sada će tebi tvoj direktor da pokaže kako se jebe, reče joj i odmaknu se od nje. Iz njene pičke ispade čudovište od kurca. Nisam mogao da verujem da moja žena uopšte može da primi onoliki kurac, kad je i za moj pričala da joj je veliki. Dođi reče, uhvati je za struk položi je na sto, dignu noge uvis i poče da ga namešta na ulaz u pičku. Mmmm to stavi mi ga,  priča ona. On joj ga sjuri iz sve snage do kraja, a ona vrisnu tako jako da je čuo ceo komšiluk. El si normalan ubićeš me. Neću, tek sad si izgubila nevinost i poče u jakom ritmu da je jebe. Razmišljam šta da radim. Direktor je prijatelj mom ocu, inače čovek od nekih pedeset i nešto godina. Jedva smo ga namolili da primi moju ženu u firmu. I šta sad?
Uh jebi, jebi, toooo, jebi me direktore, viče ova moja a on uhvatio ritam i kida je. El voliš kad te direktor jebe? Daaaaa,
volim. Znao sam da si droljica čim su te ovi tvoji doveli kod mene, video sam da ti kurac iz očiju viri. El si

droljica, reci mi? Daaa. Šta da? Droljica sam direktore, droljica.
Nisam mogao da verujem čemu prisustvujem, da moja draga ženica bude ovakva. Slučajno rukom pređoh preko prepona i iznenadih  samog sebe shvativši da mi se kurac digo i da je tvrd kao kamen. Ne mogu da verujem, napalio sam se gledajući svoju ženu kako se jebe tamo snekim.
Poče jako da se zabija u nju a ona krenu da vrišti. Droljo jedna razvaliću ti pičku da nećeš moći nedelju  dana da hodaš. Ahhhh, ako direktore. samo me jebi. El te jebe onaj tvoj? Daaa. Kaži mi ko bolje jebe? Ti direktore, tiii. Jebaću te od sad gde stignem i boli me kurac da li neko gleda ili ne, napraviću od tebe pravu droljetinu i hoću da te jebem pred mužem, da vidi kako se jebe, da nauči i on nešto.
Hteo sam da puknem od besa ali je kurac u mojim pantalonama samo pulsirao, nisam mogao da shvatim niti objasnim tu situaciju ali nisam smeo ni da ga pipnem inače bi svršio.
El hoćes da te jebem pred mužem? Nee, ne sme da sazna pobiće nas. Šta ne droljetino, ima da te jebem dok te on drži za ručicu i vraća u život ako mi se onesvestiš od seksa. Ima de me moli da svršim u njegovu droljicu i da joj napravim bebu. Kad su ti plodni dani droljice? Sad, nemoj u mene molim te.
Kao da mu je rekla svrši u mene. Poče jako da se zakucava, a ova moja samo ne, ne, ne u mene, nemoj molim te, ne u mene. Videh da će svršiti u nju i reših da uđem i prekinem tu šaradu da je ne oplodi, kad počeh da se grčim i svršavam u gaće, jedva sam ostao na nogama. Ne mogu da verujem šta se upravo desilo.
On je jebe bez milostii, poče da riče kao bik, uuuuh svršavam, nabi se u nju iz sve snage i ostade tako duboko u njoj svršavajući. Neee, beži od mene, poče Maja da se meškolji ispod njega kako bi sišla s’kurca, ali je direktor čvrsto uhvatio da ne može ni milimetar da se pomeri. Neee u mene, ubiće me muž jebo te.      

Leave a Reply

Your email address will not be published.