Konačno sa očuhom…

      No Comments on Konačno sa očuhom…

Konačno sa očuhom… Želim da vam se ispovedim. Volim čika peenis i uvek mi je potreban. Inače sam živela sa mamom i očuhom. Moje priče znaju biti opširne, al ovaj put ću biti konkretna. Pisaću vam u skraćenim verzijama. Tad sam imala 19g još uvek živela sa mamom i očuhom. On je prema meni bio dobar. Zgodan mladolik za svojih 46g. Pošto sam tada bila sva nadrndana zbog nedostatka seksa. Ljuta a još me više naveče napali kad se njih dvoje jebu. Mama mi je glasna kao i ja . Znala sam se sama zadovoljavati, al nije to to. Mnoge moje drugarice su mi govorile da probam s očuhom. Ipak je to iskustvo, znanje, sladak seks. . . Mada sam znala namerno vrata otvorena ostavljati dok sam se tuširala . I sobu svoju takođe. Da privučem mu pažnju. Sto posto sam bila sigurna da me je gledao golu. Mene to inače loži. Ko fol nisam znala. !!

Jedne noći mama mi reče da ode raditi u drugi grad raditi na mesec dana. Firma njena je slala njih nekoliko. Tako smo ja i očuh ostali sami mesec dana. Ovaj put sam rekla idem na sve ili ništa. Jebavaću se s njim. Bila sam uporna i namerno ga ložila. Inače ja se ne oblačim izazovno i ne nenosam seksi veš. Ovaj put sam sebi nakupovala čipkanih tangica, najlonki, idr. Prvu noć nisam ga videla u kući jer on inače radi drugu smenu. Tek nakon dva dana za vikend sam došla ranijnj kući. On je sedeo i gledao tv. Bila sam u haljini letnjoj i najlonkama. Sela sam kraj njega popili piče, a ja mu pokazivala noge. On baš ništa nije reagovao. Ipak je on zreliji valjda kuži to. Nije naivan balavac. A tu noć mi pička otekla , mokra. Kurac mi se tražio. Onda je otišao ukupatilo, pa u sobu. Bože šta da radim kako da ga navučem da me kresne. Pošto je moja soba bila do njihove i ja sam otišla u svoju sobu i presvlačila se. Namerno sam ostavila otvorena vrata. Čim je izašo iz kupatila ugledo me golu. A ja se ko fol prepala.

Jao izvini . . . . reče mi onako postiđen.
A ja odgovori mu.
Ma sve u redu Boško.
Niste prvi koji ste videli
Okrenu se i uđe u sobu. Otišla sam se istuširati i namirisala sam se . Posle sam na golo telo obukla samo ogrtač. Pička mi je i dalje bila mokra, natečena. Ušla sam mu u sobu. Rekla sam sama sebi. Nek ide u vražju mater. Ja se moram pojebati. Čim sam ušla u sobu kod njega. Rekla sam mu.
Čika Boško jesi budan mmmmh?
Nela draga šta radiš tu?
Ništa, , . . . samo da vas vidim.
Odmah sam ga počela dodirivati.
On reče. . . Eeej draga Nela nemoj saznaće ti mama. . . nemoj.
Zašto čika Boško, pa sami smo mesec dana. . .
Ipak si dete za mene. . mogu otac da ti budem.
Pusti bre. . . želim te odmah mmmmmh. Ložila sam ga tako svojim jebozovnim glasom
Znaš čika Boško da dugo nemam momka i da nisam dugo bila sa muškarcem godinu i po.
Želim te. . . .
Jao Nela . . . .

Opiro se Očuh malo al ja sam navalila na njega. Odmah legla pored njega počela ga grliti ljubiti, a i on mene . Niže malo Boško uhvati me za noge guzuu mmmmh uhhh. Odmah me uhvatio onako divlje. Skinula sam ogrtač. Bila gola a on skino gaće i kurac mu već bio dignut. Imao je lep kurac oko 17cm mali šiljat glavić obrezan. Već spreman da ga zajašem. Nakon kraćeg vačarenja ja sam se popela na njega i on mi ga namestio u moju nateklu mokru pičku.

Uhhhh zastenjala sam uhhh kako je bio vreo tvrd. . . mmm
Toooo čika Boško jebi meee aaaaah
Nelice mešaj aaaaajjjj što ti je vrela pičkica. . . . .
Aaaaaaghhhhh zastenjala sam jako jer sam počela svršavati u toj pozi jahanja. . . . .
Tooooo aaaaaajjjjj jebi me poderi meeee.

On je onda odozdo nabijao sve jače uhvatio me za guzu gnečio je je. . . baš je podivljao. Opet sam počela svršavati. Mada sam mislila da će brzo svršiti on je baš rasturao me. Posle te poze ja sam legla i raširila noge, a on je onda bio gore i sve jače me nabijao . . aaaaaaaaaa tooooo jačeeeeee aaaaaa jebi meeeee Bila sam baš presretna jer me očuh jebe i mnogi su u pravu da je zabranjeno voće najslađe. Tu noć smo ae dugo jebavali. Posle sam se naguzila. Onda me on jebo zguza sve jače i jače dok nije počeo i on svršavati.

Aaaaaj Nelice svršiću ti na guzuuuu aaa
To Boško aaaaahhhhh ahhhh aaaaa vrištala sam ko največa kuja. . .
Uh Nelice bolja si od svoje mamice. . . . Moram ti nešto priznati?
Šta čika Boško?
Uvek sam te gledao dok si kupala i presvlačila.
Stvarno. . . odgovorim mu onako jebozovnim glasom.
Al Nelice nisam imo prilike kao sad.
Bema veze čika Boško nikad nije kasno.
Želim ovih mesec dana da me ujutru jebeš i rasturaš jer tad mi se uvek traži.

Važi Nelice. . . Tu noć je zaspao a ja gola razvaljena otišla u sobu. Sutradan ujutru sam rano ustala i odmah onako gola i bunovna otišla mu u sobu legla kraj njega i dok je spavao ja sam pušila. Čim se probudio.
Ooo Nelice ti već budna.
Dobro jutro Boško.

Idmah mi je u pozi 69 počeo lizati pičku i šupak. Nakon toga sam se natakeka na njegov vreo kurac i počela jahati sve jačeee i jače . onda mi reče . Nelice okreni guzu i ja se naguzi. On mi ga naglo zabije celog u pičku.

Joj Nelaaaa aaaaa
Tooooo Aaaaaah ahahah jebi meeee. vrištala sam da ceo komšiluk čuje.
Tooooo jebi meeeeeee biću odsad tvoja čerka a ti moj tatica
Važi Ćeri aaaaa
Toooooo posle ga izvadi i namaza mi kremom šupak i gurne ga sve snage. . . . Jebavo me malo u šupak malo u pičku.

Toooo aaaa želim da me uvek ovako jebeš tatice Boško. Biću aaaahhhhh tvoja kurvica ćerka samo me jebiii Nakon dužeg vremena on mi svrši u šupak svu vrelu spermu. Toliko me izjebo da nisam mogla hodati. Pali smo ko kruške i odspavali još sat vremena. Čim sam se probudila spremila sam kaficu onako gola u pregači on usta i seli smo pili kaficu. Pošto je bila nedelja sedeli smo i pričali. I tako taj mesec dana smo se jebavali ujutru i naveče. Stvarno je pravi jebač i rastura mi pičku šupak, al ne žalim. Več tri godine me još uvek jebe i dođe mi u moj stan povremeno. Mama još uvek ne zna za to. Toliko za sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.