Pitao sam tetku za pare pa pošto se dugo nije udavala pozvala me da dodjem kod nje na…

Pitao sam tetku za pare pa pošto se dugo nije udavala pozvala me da dodjem kod nje na… Prošlog leta zbog izuzetno loše finansijske situacije nisam mogao sebi da priuštim pristojan odmor na moru, nekoj banji ili planini. Mislio sam da ću celo leto provesti kući, odlaziti na gradsko kupalište i uživati u čarima lepotica koje još nisu otišle na more, ili su se vratile sa njega. Prvi deo leta pratio sam prvenstvo u fudbalu, tako da na odmor nisam ni pomišljao, sedeo sam s društvom pio pivo i zajebavao se. Kada se prvenstvo završilo bilo je totalno smaranje, svi su negde otišli, činilo mi se na će ovo biti najgore leto u mom životu, ali nije bilo tako. Jednog jutra zazvonio je telefon, sa druge strane žice bila je moja tetka koja živi sa dedom i ćerkicom u jednom selu na jugu Srbije. 

Pitao sam je da li dolazi ovog leta, odgovor je bio negativan, takođe su pare bile u pitanju, ali me je pozvala da dođem kod nje, jer tamo je mnogo lepo, čist vazduh netaknuta priroda itd… Godinama me je zvala da idem, ali ja sam odbijao jel je selo malo, nema gde da se izlazi i provodi. U jenom trenutku sinula mi je ideja da malo obiđem taj kraj, neće me mnogo koštati, ali dobro bi mi došao jedan takav odmor, da pustim mozak da slobodu, da jednom rečju uživam. Odlučio sam da odem tamo, na šta se tetka oduševila, a onda mi je rekla da će tamo biti i moja sestra Irena, njena sestričina koja studira u Beogradu, i izgleda fantastično. Mlađa je od mene 2 godine(inače imam 25). 

Kada je imala 18 godina, dolazila je kod mene, i ja sam pokušao da je pojebem, naravno tada je bila nevina i nije bilo ništa od toga. Kasnije nismo se tako često viđali, kada se vidimo bilo je na brzinu, video sam da sam pogrešio.

Tetka inače ima 40 godina, dva puta se udavala, prvi puta sa 18 godina i to se brzo rasturilo, ostala joj je ćerka koja sada ima 22 godine i živi kod njenog prvog muža, kasnije u 28-oj godini drugi put se udala, ponovo se brzo razvela, a opet joj je ostala ćerka koja sada ima 12 godina. Tetka inače izgleda dobro, malo je punija, ima velike sise, dobro oblikovanu guzu, vidi se da je očuvana, sa dugom crnom kosom i velikim sisama podsećala je pomalo na čuvenu Kay Parker. 

Kada sam stigao na selo, tetka me se sa oduševljenjem dočekala, posle uobičajenih pitanja o porodici, pitao sam je gde je Irena, a ona je odgovorila da stiže za 2-3 dana. Ceo dan sam sa tetkom i sestrom obilazio selo, a za sutra mi je obećala sunčanje na terasi kuće, koja je velika. To mi je zvučavo fantastično jer će tetka biti u kupaćem kostimu i gledaći u njene sise, ali da bi učinio nešto moram nekako da se otarasim male sestre. Kada smo se penjali na terasu nisam skidao pogled sa tetke, upaći kostim iz dva dela, bele boje sa crnim nijansama. 

Dok smo se sunčali, pozvao sam sestricu i rekao joj da ode do prodavnice da nam kupi sladoled, imajući u vidu da joj treba pola sata da ode i da se vrati do najbliže prodavnice. Kada je krenula, ja sam odma prišao tetki i krenuli smo u neki neobavezni razgovor. Rekao sam joj da mi pokaže kuću koja još nije završena, kako bi trebala da izgleda.

Čim smo krenuli u obilazak ušli smo u jednu sobu u kojoj je bio samo krevet!

–  Šta će tetka ovaj krevet ovde, čemu služi” radozbalo sam upitao

– Pa kad se radi na kući, da se malo odmori” odgovori tetka

– Može ovaj krevet još nečemu da posluži, hm, hm”dao sam konstataciju

– Al si bezobrazan, ha, ha, ha kroz smeh je govorila tetka

– Tetka, kako živiš ovde bez muškaraca, mora da je teško?  dao sam konkretno pitanje

– ”Šta te briga kako je? ? ? , naravno da je teško, ali snalazim se” odgovori ona

– ”Kako se snalaziš, ima u selu još momaka za tebe? ”, bio sam joj konkretniji

–  Ma kakvi momci, sve je to pobežalo u gradove, teško je pronaći nešto dobro

Uvidevši iz razgovora da dugo nije imala seks, rukom sam joj zagrlio za struk i rekao sam:

– Pa tetka, ako ja mogu nekako da ti pomognem tu sam? ”

– Kako da mi ti pomogneš” upitala je zbunjeno

Onda sam ja iz šortsa izvadio kurac!

– Šta to radiš? ? ? , vraćaj to u šorts, mi smo rođaci jel si ti lud? ? ? , vikala je tetka

Leave a Reply

Your email address will not be published.