Ajde sto je mene, nego je i mog muza probila…

Ajde sto je mene, nego je i mog muza probila… Majstorima smo s proleća ostavili ključ od stana da bi sproveli kompletnu adaptaciju, a mi smo se preselili u stan koji nam je ustupla Bojana, drugarica moje devojke, dok je ona na putu. Sve se nekako fino poklopilo. Bilo je već poprilično kasno uveče. Uselili smo se u stančić koji nije bio preveliki, ali savršeno opremljen i ostavili stvari. Nismo bili gladni ni Jelena ni ja, ali nam se prijeo sladoled. Naravno, ja sam taj koji je trabao da trkne do marketa. Inače bih se bunio, ali me te večeri baš nije mrzelo. Obukao sam se na brzaka i krenuo.

Mislim da mi nije trebalo više od 20ak min da se vratim. Kada sam ušao u stan, ostavio sam sladoled u zamrzivač i ušao u dnevnu sobu gde me je Jelena čekala potpuno gola, zavaljena udobno u fotelji, sa privezanim straponom. Gladila ga je očigledno nauljenom šakom i senzaulno povlačila dim iz svoje električne cigarete.

Ništa nisam rekao. Nisam ni stigao, jer ona je rekla zapovedno „skidaj se“. Znao sam da je mrtva ozbilja kada uđe u taj zapovedni režim. Mada sam poslušao, definitivno nije bila zadovoljna. „Brže“ viknula je grubim glasom. Ni par sekundi kasnije, bio sam potpuno go na sred sobe sa potpuno dignutom kitom.

„Priđi“ rekla je tiho ali zapovedno.

Prišao sam, a ona se priigla malo iz fotelje i bez najave me zgrabila za jaja.

„Da li misliš da je Bojana (devojka koja nam je ustupila stan) dobra pička“ pitala je tiho stežući mi jaja.

„Pa“ promucao sam „šta znam“ na šta mi je ona udarila šamar po kurcu i jajima i opet mi stegla jaja. „Da li je dobra pička, pitam, kratko i jasno odgovaraj“ viknula je opet i opalila mi šamar po vrhu glavića.

„Da, dobra pička je“ rekao sam sigurnijim glasom.

„I jebao bi je“ pitala je stežući mi jaja. Probao sam da se izvučem „ljubavi meni si ti…“ odalamila mi je šamar po kurcu i jajima i opet me stegla za jaja „odgovaraj bre“.

„dDa, da, jebo bih je bez razmišljanja“ izustio sam konačno.

Jelena mi je popustila hvat na jajima i uzela kurac u usta i nakon par sočnih pokreta ustima punim kurca pitala da li sada zamiljam Bojanu kako mi puši. Odgovorio sam da ne, ali me je opet pljusnula po kiti i jajima šamarom.

„Zašto me lažeš“ pitala je strogo. „Non stop me lažeš“ rekla je još strožije i ustala. Ščepala me je za vrat i povela u spavaću sobu. Bukvalno me je dogurala do jedne od ladica „otvaraj“ rekla je.

„Jelena, to su njene stvari ne možemo“ nisam završio rečenicu odalamila me je po jajima opet. Bukvalno mi je, drćeći me za vrat, naguzila me je preko ladice i u svega par pokreta nagurala mi nauljeni strap u dupe.

Jednom rukom stegla me je za kuk, a drugom izvadila jedne Bojanine gaćice, neke malene bele bokserice i nabila mi u facu. Počela je da me jebe „ovako mirišu Bojanine gaćice, tako joj miriše pičkica i dupence…i dalje želiš da mi kažeš da je ne bi jebo“.

„Da, jebao bih je, jako“ ponavljao sam njuškajući gaćice iz njenih ruku. Strap je klizio u moje dupe, a Jelena je bacila te gaćice i izvadila druge „opa, šta imamo ovde, kakva malena tangica“. Nabila mi je te tangice u facu „misliš da Bojana ima glatku ili dlakavu pičkicu… misliš da je sve glatko ili da iz ovih tangica viri šumica“.

„Kladim se da je skroz glatka“ rekao sam u zanosu zamišljajući da li uopšte tako malene gaćice mogu da prikriju njenu pičkicu i kako li joj dupe izgleda u njima…a ima dobro dupe. Dok sam razmišljao o tome, Jelena me je jebala strapom i na kratko mi nadrkala kurac Bojaninim tangicama po kojima sam ostavio dug beli trag predsperme.

Bacila je te gaćice na pod i počela da pretura po ladici ne vadeći mi strap iz guze. Preturala je i vadila komad po komad veša „da vidimo šta kučkica ima za posebne prilike…opa, vidi ti nju“ rekla je i izvadila je kostim seksi učenice (beli providini top, bela kratka suknica, tangice bele i bele providne soknice do ispod kolena).

„Ja ne verujem…pa u ovome, tačno bih je i ja jebala i olizala, a on mi se tu pravi nevešt“ rekla je i nekim komadom tkanine mi je vezala oči, a onda mi izvadila strap iz guze. Čuo sam da ga je raskopčala i ostavila. Povela me je do kreveta i kada smo legli „zamisli da sam Bojana…zovi me Bojana..jebi me kao što bi jebao Bojanu“.

Nije morala da kaže dva puta.

Okreno sam je na stomak, skupio joj noge, opkoračio je u visini guze, nagao se iznad nje i sjurio joj kurac u potpuno mokru pičkicu. Zabio sam joj glavu u jasutke i počeo da je guzičim.

Potpuno je bila u ulozi Bojane. „Nije u redu što ovo radimo zbog Jelene“ imitirala je Bojanin glas i akcenat savršeno „ali mi tako prija tvoj kurac…samo ovaj put…“ nije mogla da završi rečenicu jer je orgazam potresao ludački.

Nisam vadio kurac, nije mi padalo na pamet već sam i ja ušao u ulogu „koliko sam puta zamišljao tebe dok sam karao Jelenu, bukvalno ga nisam vadio iz Jelene od kako sam te prvi put video u bikiniju na bazenu“.

Jelena se uklopila u ulozi Bojane „nisam znala da si me primetio…nisam mogla ni da naslutim“ prekinuo sam je „da naslutiš da bih te navlačio na kurac 24/7“.

Počela je glasno da stenje  od orgazma koji se ponovo bližio „zavidim joj što joj je ovakav kurac na raspolaganju stalno…balavila bih ga non stop…ali kako ćemo kad se sutra sretnemo svo troje…“ stenjala je moje ime i polako je slomio još jedan orgazam koji je ispratio moj kurac mlazovima sperme u pičkici, po dupetu, leđima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.