Baš kada sam se presvukla jedan stariji čovek zazvonio…

Baš kada sam se presvukla jedan stariji čovek zazvonio…Doselila sam se nedavno u novu kuću. Otac i majka su me probudili da mi kažu da idu u selo. Rekla sam im da ću još malo da odspavam pa ću da ustanem. To moje malo trajalo je još dva sata. Ustala sam, presvukla se i umila, samo što sam jela kad je netko pozvonio na vrata. Izašla sam da vidim tko je. Bila su to dva satrija čovjeka oko 45 godina – naše komšije. Naravno, ljubazno sam ih primila. Kada su ušli ponudila sam ih kafom što su oni oduševljeno prihvatili. Sjela sam pored njih na trosjed i pričali smo uz kaficu. Pošto sam obukla tjesnu bluzicu ocrtavale su mi se bradavice.

Primjetila sam da obojica povremeno zaustave pogled na njima. Pera koji je sjedio bliže meni stavio je ruku na moje hlače i rekao da nikad nije vidio takav materijal. Kada sam vidjela koliko su matorci napaljeni odlučila sam da ih zadovoljim. Polako sam otkopčala šlic Peri i počela da mu pušim. Dragan (drugi čovjek) je prišao, skinuo mi hlače i počeo da mi trlja pičku, ubrzo mi je pička bila mokra. Dragan mi je gurnuo kurac u dupe i počeo da jebe prvo polako a onda sve brže i brže. Pera je izvukao kurac iz mojih razvaljenih usta i lego na pod, Dragan me je podigao sa trosjeda, ja sam se spustila i stavila Perin kurac u pičku,

Dragan se čučnuo i gurnuo mi kurac u dupe. I jedan i drugi su gurali svoje nabrekle kurčine do jaja. Poslije nekoliko minuta su se zamjenili. Istovrenerno su ustali i stavili kurčeve ispred mojih usta. Uzela sam Draganov i počela da pušim i za pola minute je svršio meni ravno ua lice i u usta. Prešala sam na Perin kurac i pušlia aam mu cijeli minut a onda je i on svršio na moje sise i malo u usta. Zadovoljni su krenuli kući a ja još zadovoljnija dobrom jebačinom sam ih ispratila i otišla da se istuširam i očistim ono malo sperme koja je kapnula na pod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.