Ja sam jedna pohotnica koja jako voli istraživati

Ja sam jedna pohotnica koja jako voli istraživati. Sretno udana već 13 godina. Da, prilično dugo i sigurno se pitaš kako smo se našli u svemu zajedno? Bili smo na moru prije nekoliko godina i spremali se za večernji izlazak. Naravno, uvijek ga začinim nekim detaljem kako ne bi ostala nezamjećena. Što da kažem, potpuno sam zločestih misli. Tu je krenula neka fantazija. Da, bilo bi baš zanimljivo obući se prljavo i pojaviti se tako u nekom klubu, izazivati ponašanjem i biti proždirana muškim pogledima. Ali za takvo nešto nije bilo šanse a da te netko ne osudi…

I tako, kroz razgovor gdje ići dogovorimo se posjetit ćemo swingerski club. Tada nešto potpuno novo za nas, optimal clothing, ponašanje isto… Pomislim tada – da, to je to.

Tako je krenulo naše istraživanje, spontano.

Hteo sam da znam više o njoj, pa sam je pitao da mi detaljno ispriča o svom prvom svingerskom iskustvu. Evo njene priče:

– Predvečer smo odradili naš ritual, biranje odjeće i sređivanje pičkice. Prilikom brijanja posisao mi je klitoris i upitao me: Hoćeš li je večeras počastiti s dva? Samo sam se nasmješila, znao je da maštam o tome.

Sjedio je u naslonjaču i promatrao me kako se svlačim i uređujem za izlazak. Navlačim samostojeće čarape i stavljam haltere, dolazim do njega i pitam ga: „Kako izgledam?“

Njegov pogled spušta se na njegov kurac i poziva me da mu sjednem u krilo.

„Izgledaš kako prava kuja, odlična si“, kaže, raširi moje noge i krene mi masirati klitoris i ljubiti moje grudi već potpuno nabrekle od uzbuđenja. Prolaze me trnci, želim nastaviti ali odgurujem ga i kažem: „Stani, idemo, želim vidjeti kakvo uzbuđenje nas tamo čeka!“

Sad si spremna kurvice! Odlučujem se za jednu od poslovnih kombinacija, crna pencil suknja i bijela košulja bez grudnjaka ispod koje se naziru moje bradavice. Iz ormara izvlačim lakirane crne štikle s najvišom potpeticom i oblačim se. Već prilično napaljena, spremna sa za nove avanture .

Sjeli smo u auto i krenuli. Moje misli su već prilično uzavrele od same pomisli da ćemo moći biti potpuno slobodni.

Stigli smo do kluba. Oboje uzbuđeni ulazimo unutra. Predivan predprostor na otvorenom nevjerojatno uređen iz kojega se ulazilo u klub. Prošli su me trnci i pojavila se lagana trema.

Onog trenutka kad sam zakoračila unutra kao da je vrijeme stalo i moja fantazija do tada postala je stvarnost. Svi pogledi našli su se na meni i sva usta ostala su otvorena do poda.

Izgledala sam zaista nevjerojatno dobro. Obzirom da nismo poznavali prostor odlučili smo se sjesti za šank i prvo popiti nešto alkohola da nas trema pusti. U tom trenutku prišao nam je vlasnik i pitao nas: „Jeste li prvi puta ovdje?“ „Da“, odgovorila sam. „Želim vam dobru zabavu onda i znajte da ovdje riječ ’ne’ zaista znači ne.

Zapalila sam cigaretu i promatrala ljude oko sebe. Na dugom dijelu kluba iza plesnog podija jedan muškarac vezao je ženu konopom. Bila sam potpuno fascinirana kako to čini i kako ona uživa u tome.

U jednom trenutku moj muž otišao je na WC a ja sam ostala sama. Tada mi je prišao on, muškarac koji je vezao ženu. „Zdravo, ja sam Kristijan, primjetio sam da ti se sviđa to što radim, želiš li da tebe vežemo?“ Bez ustručavanja sam pristala, pružio mi ruku i odveo me na drugi kraj.

Kad se moj muž vratio ja sam bila potpuno svezana, bilo je nevjerojatno. Znao je da sam prvi puta došla i nije forsirao ništa, samo me je promatrao i dobacio mi: „Sad si prava kuja!“

Kasnije kada smo se oboje potpuno opustili, odlučila sam da ću publici prirediti pole dance predstavu. No, prije toga sam otišla skinuti gaćice. Sam osjećaj da me gledaju dok se izvijam na šipci i sline, davao mi je dodatni poticaj da provociram jos više. A nakon što sam završila nagradili su me ogromnim aplauzom. Osjećala sam se fantastično.

Ubrzo nam je prišao jedan zanimljiv par s kojim smo se upustili u razgovor.

Oni su imali dosta iskustva i zaista su znali kako da nas opuste. Ponudili su se da nas odvedu u obilazak cijelog kluba i da nam pokažu sve skrivene sobe koje nismo primjetili na samom ulazu.

Zastali smo u sobi koja mi je bila najinteresantnija. Imala je vrata na kojima su bile rupice kako bi nas slučajni prolaznici mogli vidjeti. Već od same pomisli da me još netko promatra izazivalo se u meni dodatno uzbuđenje. Nakon nekoliko minuta, potpuno smo se prepustili strastima.

Ako hoćete da čujete kako se veče nastavilo komentarišite priču i dajte joj 5 zvezdica! Irina će čitati vaše komentare i što joj pičkica bude vrelija to će sledeća priča biti sočnija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.