Volim da se lupam ko jaje u tiganj…

      No Comments on Volim da se lupam ko jaje u tiganj…

Volim da se lupam ko jaje u tiganj… Jedne večeri sam krenula kući od drugarice, pored mene se zaustavio crni auto, kog je vozio jako zgodan plavooki tip, i pitao me da li mi je potreban prevoz. Iako sam bila na minut od stana, želela sam da se nešto desi i ušla u auto. Upustili smo se u priču, i otvoreno sam mu rekla da imam dečka ali da ne mogu svoje fantazije (o redaljci) sa njim da ostvarim. Nasmejao se i nastavio dalje da vozi.

Dovezli smo se do kuće na Žarkovu, ušli unutra, a tu je bilo 5 prezgodnih muškaraca. U sekundi sam se napalila. Gutali su me pogledom. Popili smo par pića i ja sam se konačno opustila skroz. Pošto su momci očigledno već bili obavešteni o mojoj fantaziji o redaljci, znala sam šta mi sledi. Jedan od njih je ustao i izašao napolje, zatim se vratio sa kesom nekom i zaključao vrata.

Jedan od njih je predložio da puste neku laganu muziku a ja da malo igram. Već pripita i napaljena sam pristala iste sekunde. Kada sam sa sebe skinula suknjicu i košulju, jedan me je stavio sebi u krilo i rekao da mešam. Što sam i učinila. Nekoliko trenutaka kasnije, svi su bili goli. Niotkud su se stvorile lisice na mojim rukama i povez na mojim očima.

Jedan je dobacio:
– Mala, otvaraj ta kurvinska usta – i nabio mi kurac do kraja. Zatim su se menjali a ja sam gorela od želje da te divne kurčeve osetim u svojoj prevreloj pičkici

Pošto više nisam mogla da izržim, vrisnula sam:
– Jebite me već jednom pičke jedne, želim da osetim vaše kurčeve u sebi, ja sam vaša kurvetina za večeras i želim da me jebete i da mi radite šta hoćete.

Posle te izjave su me podigli, zakačili mi ruke iznad glave, pocepali brus i raširili mi noge. Ostala sam samo u štiklama. Počeli su da me komentarišu kako imam dobro dupe koje treba jebati i male sise zbog kojih moram biti kažnjena. Osetila sam kako me jedan od njh uzima u naručje, i u tom trenutku mi je nabio ogromni kurac do jaja u moju malu vrelu pičkicu…

Druga dvojica u krenuli da mi grickaju i sisaju bradavice, a peti mi je nabio svoj isto veliki kurac u guzu. I krenuli su da me jebu krvnički. Ja sam vrištala od zadovoljstva, a pošto znam da ih je ukupno 6, pitala sam gde je on.

U tom trenutku, ovaj što me jebao u pičku, izvadio ga je i rekao da sam bezobrazna nezasita drolja koja treba da zna gde joj je mesto. Zatim su me namestili da ležim na leđima, ali da mi guza i glava vise.

Jedan se popeo na mene u krenuo da me jebe u pičkicu, drugi me jebao u guzu, dvojici sam drkala, jednom pušila, ali opet je jedan falio.

Zatim su krenuli da se menjaju. Klasična redaljka na plavuši. U jednom trenutku sam osetila dva kurca u mojoj pičkici i jedan u guzi… Zatim još jedan kurac u guzi i dva u ustima.

Usledilo je pitanje:Pa droljice, jel’ ti sad dosta, jesi li sad zadovoljna? Imaš 6 kurčeva u sebi, jesi sad srećna?

Pošto me je to jako bolelo, nastavili su da me jebu kao na početku; jedan guza, jedan pička a ostalima sam pušila. Samo su se menjali.

Zatim su krenuli da svršavaju jedan za drugim. Svršili su mi u usta, po licu, grudima, stomaku. Zatim su me odvezali i poslali u kupatilo da se „očistim”.

Vratila sam se. Popušila jednu cigaru, popila 2 čaše vodke, i tražila još jednu turu. Te noći njih šestorica su me jebali 3 puta. Razvalili su mi i usta i guzu i pičku. Odvezli su me kući. Ja sam se samo bacila u krevet mrtva umorna i zaspala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.