Gledao sam kako mama zna da uziva pa sam uzivao i ja…

Gledao sam kako mama zna da uziva pa sam uzivao i ja… Tata je u Nemačkoj a ja i mama smo same kući. Mama ima 46 godina, malo krupnija ali lepa žena. Još kao mala sam primetila da vara oca i da ima ljubavnike. Ne zameram joj, u najboljim je godinama a redovnog sexa nema. Ali tog dana sam se uverila da ima i te kako dobar sex, gledala sam kako moja majka vara oca sa dvojicom.

Imala sam sedam-osam godina kad su me probudili neartikulisani zvuci iz mamine sobe. Pošto su nam sobe bile povezane terasom, izašla sam i kroz balkonska vrata videla kako mamu jebe neki tip.

To mi je bio prvi put da se u životu sretnem uživo sa sexom. Bila sam pomalo zbunjena ali i radoznala.

Od tada pa svaki naredni put sam špijunirala mamu dok se jebala, a radila je to dosta često. Kasnije sam se i ja mazila gledajući i slušajući kako je jebu i uopšte, kako majka vara oca.

Jedva sam čekala noć i kada će neko da dođe da je jebe da bi se i ja mazila. A to je prestajalo samo kad otac dolazi kući. Par puta sam i njih posmatrala ali mi se nije dopalo jer je izgledalo da žele samo da to obave onako radi reda.

Imala sam 16 godina kada je jednom otac došao kao i obično iz Nemačke i kad sam ja žalila za prizorima sexa. Otac je kao i obično izašao malo sa društvom u kafanu, a mama se pripremila da sa njim provede veče. Obukla je neku providnu i kratku spavaćicu i nestrpljivo ga čekala. Videla sam da se unervozila kako se primicala ponoć, a oca nije bilo. Čak je i mene ljutito oterala na spavanje.


Nisam zaspala, očekivala sam ishod i šta će biti kad otac dođe.

I negde dosta kasno sam čula na vratima da dolazi. Išunjala sam se na terasu i posmatrala sve šta se događa. Oca su dosta pijanog dovela dva njegova prijatelja. Jednog od njih sam poznavala od ranije jer je dolazio često kod mame.

Uveli su ga u kuhinju i onako pijanog smestili na kauč a mama je galamila na njega i bila dosta besna. Čim su ga spustili na kauč odmah je zaspao a jedan od njih, taj što ga znam, je prišao mami i rekao joj da se smiri.

Uživala sam gledajući kako moja majka vara oca

– Nemoj da histerišeš, znam ja šta tebi fali! – prišao joj je sa leđa i sa rukama je uhvatio za sise.
– Nemoj, probudiće se. – rekla je samo a videlo se da želi da joj to radi.
– Neće. Ne brini.

Zadigao joj je spavaćicu, svukao pantalone i povio ju je preko naslona od troseda i počeo da je jebe.

Onaj drugi je sedeo pored oca i pazio da se ne probudi.

– Ne brini, ja ću da pazim. – rekao je, sve vreme gledajući u njih dvoje dok se jebu.
– Ništa tebi bez mene – nasmejao se ovaj dok je jebao a ona je samo glasno stenjala i povremeno gledala u pravcu oca.

Meni je sve to bilo dosta krivo; zašto baš da se jebe dok je tata tu, ali u isto vreme sam se uzbudila i počela da se mazim. Pogotovo sam se uzbudila kad sam čula da je rekao:
– Kad ćeš dati da malu jebem? Dosta je porasla i vreme joj je.

Ja sam se skamenila. A mama je počela da psuje.

– Nemoj da si je pipnuo, odgrišću ti kurac.
– Bolje ja da je jebem i naučim je svemu nego da je neki balavac mrcvari.
– Ne prilazi joj.

U tom trenutku joj je prišao i onaj drugi i već potpuno go sa dignutim kurcem i strpao joj ga u usta.


Ja sam trljala svoju pičku i u talasima se tresla i svršavala po ko zna koji put, kao nikad do tad.

Prvo je svršio onaj u usta što ju je jebao, sve je progutala, a ovaj drugi je uz njene krike izvadio kurac iz nje i svršio na trpezarijski sto.

Posle sam danima lizala to mesto, mada ujutro nisam našla nikakve tragove. A i sutradan je sve bilo normalno kao i obično. Mama nije galamila na tatu a i ja sam se pomirila sa tim.

O tome šta se dalje dešavalo kad je otac otišao u Nemačku, i kako i dalje moja majka vara oca, ću vam pisati drugi put.

Leave a Reply

Your email address will not be published.