Veze nisam imala, ali one stvari sam imala u svim merama….

Veze nisam imala, ali one stvari sam imala u svim merama…. Pošto sam odrasla bez roditelja u domu, završila srednju školu. U školi sam imala seks i leti po prirodi. Prvu redaljku sam imala sa 18g . bili su mlađi od mene. Ti momčići su hteli da izgube samnom nevinost. To smo radili naveče kraj reke. Bilo ih je oko 6, 7 koji su se izredali na meni. To sam oduvek želela više njih svaki po 5 min. nabrzaka. Jednom sam imala incest s jednim rođakom a bilo je tako slatko. Jebavala sam se po komšiluku sa starijim muškima koji su živeli sami. Jednom sam se komšijom od 45g jebala i njegovim sinovima. Baš su me razvalili. Uglavnom se nisam štedela he he.

Svi inače mene gledaju zbog velike guze. Oblačim providne helanke da se vidi tange i guza. Volim dati pičke ko god traži samo ako ga znam i ako mi se sviđa. Volim zguza u obe rupe da što duže traje. Glasna sam stenjem uživam na kurcu. Veličine sam mnoge probala. Evo i dan danas kako radim živim u Nemačkoj isto tako menjam muškarce koji dolaze ovde gde radim kao spremačica. Skoro sve moje radne kolegice se tako jebu po sobama sa gostima. Tako i ja čak dobijemo piće bakšiša, večere. Doduše mi spremačice ovde imamo smeštaj hranu.

Ovde mi je super radim, jebem se, čak ima i bazena gde se goli kupaju gosti. Pošto je to banja fkk nudističkog karaktera. Ovde su gosti i sa porodicama decama dolaze jako prijatni. Seks i jebanje uvek imam. Obučene smo baš kao one spremačice iz porno filmova. Minići ispod đrežaste najlonke. Ja tad bez gačica radim i bez grudnjaka. To je inače pravilo kuće da bi se provukli gosti.

Ta banja je inače skupa za provod. Jebavala sam se ovde uvek kad sam imala vremena sa gostima. Bude tu starijih mlađih muškaraca. Čak i s bračnim parovima pred njihovim ženama. Sve je to ovde normalno. Uglavnom preko dana radim a tek naveče se odem jebavati. Najstariji je bio jedan čiča od 70g. a najmlađi 21g.

Eto dragi moji takva sam ja radodajka .

Leave a Reply

Your email address will not be published.