Jedna istinita prica o mom braku

      No Comments on Jedna istinita prica o mom braku

Jedna istinita prica o mom braku… U braku sam 14 godina, posle 5 godina braka supruga me je prevarila i ja sam za to saznao, takav bol u dusi nikada nisam do tada osetio i nikome ga ne bih pozeleo, bilo je to strasno iskustvo, tada sam shvatio da je granica izmedju normale i ludila toliko tanka da je potrebno jako malo da covek predje tamo ili ovamo, godinu dana sam se pitao zasto je to uradila, imamo sve, dvoje male dece kucu, auto, divan brak, u seksu sam jako dobar i znam da uziva dok smo u krevetu. Ali eto oprostio sam joj jer je zaista volim divna je supruga i majka deci, pored toga uzeo sam joj u obzir sve okolnosti u razmatranje zbog cega je doslo do prevare i oprostio joj. Za sebe mogu da kazem da sam veoma realan i karakteran covek,bavim se takvim poslom da je od mene nemoguce nesto sakriti, zahvaljujuci poslu u svakom gradu imam svoje ljude i to supruga sada odlicno zna. Muskaracu koji joj je bio partner u prevari, sam bukvalno unistio zivot i karijeru a i naneo veliku materijalnu stetu. Ne zbog toga sto je spavao sa mojom zenom, nije on kriv, vec zbog psovke koju mi je uputio kada sam ga

pozvao da mu kazem da znam za sve i da se sve prekida. 
Sa suprugom od tada zivim normalno i ovakav bracni sklad mogu samo da pozelim svakom prijatelju.
E sada: ona je na godisnjem odmoru u inostranstvu bez mene, ja sam je naterao da ode.
Ona se bavi jednim jako odgovornim poslom i preforsirana je, danas sam je pozvao i rekao joj da ako pozeli nekog muskarca da ga moze smuvati ili iznajmiti za sex ako pozeli. U gradu gde je na odmoru ima tu opciju, ona me je slusala i nije mogla da veruje sta pricam, pitala me je da li je to proveravam i stavljam na iskusenje, jer ne moze da veruje.
Rekao sam joj da to zelim od nje ali pod uslovom da mi sve isprica kada se vrati, pitam se da li je to

normalno sto mi sada pada na pamet? Na samu pomisao alat mi skace kao lud i ne pada po ceo dan, Zeleo bih da to uradi i da sebi neki odusak, ali u stomaku opet osecam onu istu mucninu i bol a ujedno i zadovoljstvo. Ona mi je davala neke dvosmislene odgovore na moje insistiranje, mislim i uveren sam da joj je drago zbog toga ali ne sme to da mi saopsti, svesna je da ako to zelim, da je mogu iako je vani lako pratiti, slikati snimati, prisluskivati itd. Obecao sam da necu to ciniti ali mi duguje pricu ako se desi.
Pitam one koji imaju priblizno ili slicno iskustvo da li mi sve ovo treba, necu joj prebacivati ako se to desi, cak mi se cini da ce to samo ucvrstiti nasu vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.