Povremeno sam bila pozivana da sredjujem stan jednom starijem coveku

Povremeno sam bila pozivana da sredjujem stan jednom starijem coveku otisla sam nerazmisljajuci. Ziveo je sam, zena mu je davno umrla, a deca su otisla svako svojim putem. Dok sam usisavala sobu, prisao mi je i uhvatio za dupe, nisam obracala paznju, jer je umeo to da uradi ponekad.  Nastavio je da mi mazi guzu i da zavlaci ruku dublje izmedju nogu i da me miluje i po ribici. Ostavila sam usisivac da radi i naslonila se na sto, a guzu sam istrtila jako nazad. Jednom rukom me je mazio od dupeta pa do ribice, a drugom direktno po pici i ruke su mu se smenjivale  dok su prelazile izmedju mojih blago rasirenih nogu.
Napalila sam se i pocela da mesam dok me je on sve jace stezao. medju nogam mi je bila polava, vlazila sam i sve jace mesala i namestala se. Jednog trenutka nisam mogla vise i rekla sam mu da stane.
   Iznenadio se i stao, zacudjeno me pogledao, jer se do sad nisam bunila. Smakla sam helanke i gacice zajedno, sve do kolena i rekla mu da sad moze da nastavi. Nastavio je da me mazi i polako je sokove iz ribice razmazivao sve do guze. Podigla sam majicu uvis da oslobodim sise. jednom rukom sam se

naslanjala na sto, a drugom sam ga zagrlila, tako da mu omogucim da mi ustima dohvati ukrucenu bradavicu i da je sisa. Naslonio se na mene i poceo da se trlja o moju nogu. Za to vreme mi je u ribicu ubacio prst i krenuo ritmicki da ga gura unutra i vadi van. Onda je dodao i prst druge ruke, tako da je jedan prst gurao unutra, a drugi vadio, pa opet ispocetka. Prestala sam da mesam da mu ne smetam dok me prstenjaci. Sisao mi je bradavicu i vukao je u usta skoro celu moju sisu. Rasirila sam noge koliko sam mogla jer su mi helanke i gacice bila na kolenima. Dok su mu se prsti ritmicki smenjivali u mojoj ribici, osetila sam da mi palcem ruke koja je bila na dupetu vrsi pritisak na malu rupicu. Pritiskao je po malo i lagano i za cas je palac usao u moju guzu. Sad je vec bilo ozbiljno. Prste jedne ruke, koja je isla preko dupeta, drzao je istovremeno i u guzi i u ribici. Drugom rukom mi je nabijao, sad mi se cini bar dva prsta, u picu. Nisam mogla da izdrzim duze…pocela sam da se tresem i da zavijam kao kucka u teranju…svrsavala sam u naletima na njegovim prstima dok mi je sisao bradavicu i vukao je zubima…
Posle par trenutaka, mozda minuta ne znam, prestao je i polako izvukao prste iz mene. Malaksala, samo sto se nisam srusila tu, pored stola. Kad mi se malo razbistrilo, pogledala sam ga i rekla mu: sad je red na tebe””. Klekla sam na pod ispred njega, ustvari vise sam se srusila nego sela, i pocela da mu otkopcavam

pantalone. Ubrzo je i on, kao ja malopre, stajao sa gacama na kolenima. Uhvatila sam mekanu kitu u ruke i krenula da ga mazim.
   Jednom rukom sam uhvatila velika jaja koja su visila i mesila ih laganim kruznim pokretima. Drugom sam pocela nezno da mu navlacim kozicu preko glavica. Digao se malo i nije hteo da se ukruti sasvim. Uzela sam mu glavic u usta i krenula da ga sisam i da palacam jezikom preko glavica. Probala sam sve meni poznate metode. Ovaj put nisam uspela. Drkala sam mu poludignutu kitu i dudlala ga kao dete cuclu, ali se nije dizao vise nego do tada. Pocela sam da placem. Bilo mi je krivo sto ne mogu da ga zadovoljim kao sto je on mene.
   Uhvatio me za bradu i podigao mi glavu da me pogleda u oci.
   “Ne brini, samo sisaj i drkaj, tako cu da svrsim”, rekao je i pustio me da nastavim. Posle nekoliko trenutaka poceo je da izbaca spermu i da stenje i ubrzano dise. Uplasila sam se za njega.
   Jednom rukom je izvukao stolicu ispod stola i prosto se srucio u nju. Disao je tesko i ubrzano. Bilo me je strah. Utesio me je kad je progovorio:”ne brini, nije mi nista, samo nisam odavno svrsio”

Leave a Reply

Your email address will not be published.