Navukaao me za 1500 evrica

      No Comments on Navukaao me za 1500 evrica

Navukaao me za 1500 evrica Prije 2 godine kada sam imala 17. spremila sam se za van i krenula na rođendan u stan moje prijateljice gdje je bio party. Kasnije smo planirali ić van pa sam obukla kratku minicu, rupičaste čarape, jako visoke štikle i kratki dekoltirani top do pupka. Zgrada je bila na adresi broj 1G. Brzo sam ju našla. Stigla sam pred zgradu i ušla unutra za jednom bakicom da ne zvonim bezveze.
Popela sam se na 4. kat i krenula do zadnjeg stana na tom katu, kako je rekla frendica. Došla sam pred stan i pozvonila. Otvorio mi je neki dečko. Predstavila sam se da se zovem Lara i pitala jel tu party. Rekao je da je i da se on zove David, također je rekao da izgledam mlađe, kaj god mu to značilo. Unutra je bila prava party atmosfera, ali nije bilo moje frendice, samo 11 dečkiju i izgledali su mi malo starije. Pitala sam kad će doći cure? Rekli su da će doći malo kasnije. Ok, kaj sad, mislim si, pričekat ću ih. Upoznala sam se s dečkima i počeli smo cugat, pu.it travu i pričat. Super smo se skompali. Nakon 1 sat su pojačali muziku i

David me pozvao da plešemo. Drugi, Ivan je snimao cijelo vrijeme s kamerom. Digla sam se i počeli smo plesat. Bila sam već pomalo pijana i napušena pa sam se čvrsto držala za njega da ne padnem. Stisnuo me uz sebe i počeo ljubit po vratu. Počeli smo se strasno ljubit. Ostali dečki su isto bili pijani i navijali su za nas iz nekog čudnog razloga. Onda mi je David sve više spuštao ruke prema zadnjici i preponama, dok mi nije počeo dirat međunožje i grudi, te mi je skinuo majicu i mijesio grudi. Odnio me u sobu. Bacio na kravet i lego na mene, skinuo mi tange i počeo me prstenjačit. Onda je otkopčao hlače i stavio mi ga. Počeli smo sa zestokom akcijom onda su odjednom svi ostali dečki ušli u sobu i vikali „tooo care, natezes je!!!“, a Ivan nas je snimao. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam bila pre pijana da bi reagirala.
Nakon par minuta me okrenuo i gurnuo mi u zadnjicu, a zatim je legao na leđa a ja sam ga jahala. Onda se javio jedan debeli od ostalih dečkiju: „Daj podijeli s kumom!“. Otkopčao je hlače i stavio mi ga u

zadnjicu dok sam jahala prvog. Iznendila sam se i pitala što to radi. „Rekla si preko telefona da ćeš nas sve zadovoljit za 1500 eura kolko te plačamo“. Tad mi je sinulo, to je bila momačka večer od Davida, a mene su zamjenili s ku..om. I ja sam ustvari bila na adresi broj 16 umjesto 1G. Nije mi bilo baš drago, ali 1500 eura??!? Pristala sam i nastavili smo. Odjednom sam imala dva velika u sebi istovremeno. „Čekajte i mene!“ Došao je treći, popeo se na krevet i stao iznad Davida, izvadio i stavio mi ga u usta. Sad sam imala tri u sebi. Ova dvojica su me snažno punili obe rupice, a treći me primio iza za glavu i počeo puniti u usta. Tako su me pumpali 10 minuta, ajme svr..vala sam ko luda, definitivno najbolji osjećaj na svijetu! „A mi ostali?“ Pitao je netko od iza. Legla sam na stol u kutu sobe i raširila noge a oni su se redali jedan po jedan i svaki me pumpao oko 5-6 minuta. Dobro da sam bila na pilulama. Kad su završili već sam se polako trijeznila. Obukla sam se i izašla iz sobe. Dečki su mi dali 1500 eura i rekli da sam najbolja koju su ikad unajmili i pitali dal bi htjela opet za slijedeći party. Naravno da sam pristala. 11 u 1 noći uffff koja dobra igra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.