Sa Tatom u Rimu

      No Comments on Sa Tatom u Rimu

Sa Tatom u Rimu… Dve godine nakon diplomiranja na fakultetu radila sam posao za koji sam imala malo entuzijazma, pa kada me je tata nazvao i pitao da li želim da idem s njim na poslovno putovanje, nisam mnogo razmišljala. To nije bilo obično poslovno putovanje, bilo je to cela nedelja u Rimu. Imala sam pravo na godišnji odmor i iskoristila sam priliku da idem. Moji roditelji su bili razvedeni još dok sam studirala, znala sam nekoliko detalja jer teško je čuvati porodične stvari u tajnosti i izgledalo je da je moja majka imala aferu sa svojim teniskim trenerom u njihovom klubu, prilično banalno i kliše, ali to je ono što se desilo. Uvek sam se slagala sa oba roditelja, mada je moj tata, kao što se dešava sa to pretpostavljam dešava sa ćerkama, uvek imao posebno mesto u mom srcu.

Ja sam, naravno, radosno prihvatila njegovu ponudu i odmah izašla i kupila novu odeću da ponesem, a pošto je bilo leto počastila sam se sa nekoliko laganih haljina i novim donjim vešom. Tada nisam mnogo razmišljala o tome, ali sam takođe kupila dve nove spavaćice, dve veoma seksi kratke nove spavaćice.

Moram par reči da odvojim i kažem vam o mom tati. Ima četrdeset pet godina i prilično je zgodan. Oba roditelja su mi privlačna, ali posebno moj tata. Nikada nisam tačno shvatila zašto nema milion žena koje bi ga jurile unaokolo, ali činilo se da nikada nije izlazio niti se trudio da upoznaje nove žene. Mogao je da bira, sigurna sam u to.

On je radio kao posrednik nabavke za male mašinske delove i ima nekoliko kompanija u Italiji koje proizvode po narudžbini za njegove srpske klijente. Sastao se sa njih troje odvojeno kada je prethodno bio u Rimu i to nam je ostavilo mnogo vremena za razgledanje.

Stigli smo, uzeli taksi do hotela i prijavili se. Naša soba je bila apartman sa dve spavaće sobe i kad smo se raspakovali, našli smo se u dnevnoj sobi da se divimo prostranom pogledu na Rim i da odlučimo kako bismo proveli ostatak naše subote.

„Znam dobro mesto za ručak, posle možemo da prošetamo i da se vratimo ovde da se odmorimo, pa večera kasnije, u italijanskom stilu“, rekao je namignuvši.

Rekla sam mu da to zvuči dobro, pa smo sišli i otišli ​​do restorana u kojem je ranije jeo. On je uzeo artičoke i biftek, a ja picu koja je bila potpuno drugačija od one na koju sam navikla kod nas, prilično bolja. Zatim šetnja oko grada i nazad do hotela, jer je avionski let iako ne toliko dugačak ipak počeo uzimati danak.

Stigli smo do naših soba i on je zatvorio zavese i otišao u svoju sobu da odspava. Obukla sam jednu od mojih novih spavaćica i pogledala se u ogledalo.

„Hajde da pokažem tati“, pomislila sam i pokucala na vrata koja su bila blago otvorena i ušla. „Sviđa ti se šta sam kupila za naše putovanje?“ upitala sam i okrenula se oko svoje ose kao balerina.

Nemojte da mislite da nikad nisam zadirkivala svog tatu i da on nikada nije uzvratio flert. Od kada sam počela da sazrevam i da masturbiram, osećala sam seksualnu privlačnost i napetost između nas dvoje.

„O, to je prelepo, dušo. Postala si prava žena, baš si lepa. A spavaćica je san snova.“

„Dovoljno lepa da malo dremam sa svojim tatom?“ upitala sam umiljato.

„Naravno dušo, uskoči“, rekao je dok je podizao čaršav.

Mogla sam da vidim da nosi samo bokserice dok sam se privijala uz njega. Naše ruke su se omotale jedna oko druge dok mi je dao meki poljubac u obraz pa u nosić. Rekao je: „Mislim da te je Rim uzeo pod svoje dušo.“ – njegova ruka me potapšala po zadnjici.

„Mislim da možda i jeste. Šta misliš… Da li tate i ćerke rade nestašne stvari kada su u Rimu?“

„Pretpostavljam da je to na tati i ćerki.“

Spustila sam ruku dole dok nije stigla do njegovog penisa. „Oh, mislim da ovaj tata ima nestašne stvari na umu.“

„Baš kao i njegova ćerka… uostalom, njena je ruka prva sišla dole gde ne treba.“

„Pa ne znam tata. Meni se činilo da je ćerka prva osetila tatinu ruku na svojoj guzi.“ Izvukla sam kurac iz njegovih bokserica i zgrabila ga u ruci. Znala sam odmah da je veći od bilo kog mog bivšeg dečka. „Mmm, šta je ovo tata? Ovo lepo, veliko i tvrdo?“

„To je tatin kurac dušo.“- na tu tatinu vulgarnu reč sam se cela naježila i ovlažila sam u trenutku.

Odmah da kažem da ja to ništa nisam planirala, ali se sve odvijalo tako prirodno, spontano… kao da je to najnormalnija stvar na svetu.

„Mogu li da se igram sa njim? Da ga bolje vidim“, pitala sam i on je pomeo čaršav.

Tokom godina, naravno da sam uhvatila nekoliko pogleda na očev penis, ali ovo je bio prvi put da sam ga videla tvrdog i potpuno uspravnog. „Uuuh, sviđa mi se. Kladim se da bi voleo lep poljubac svoje ćerke“, nežno sam ga držala dok sam ustajala na ruke i kolena, navlažila usne i poljubila vrh, a zatim ga lepo polizala.

Podigla sam se i pogledala ga, pitajući: „Je li to bilo lepo tata? Želiš još malo?“ i kliznula sam usnama niz njegovu dugačku, debelu osovinu da bih sisala gore-dole.

Ovo je bio prvi put da nisam mogla da uguram muški kurac u potpunosti u usta, bio je toliko velik. Tada nisam znala, ali imao je dobrih 18cm, nešto što sam utvrdila prve nedelje kada smo se vratili kući. Uslikala sam ga, izradila i nosim ga u malom tajnom mestu u novčaniku i pokazala sam ga nekolicini svojih drugarica, ali im nisam rekla da je to moj tata. Uvek su bile impresionirane i sve su mi rekle koliko bi volele da imaju taj kurac u sebi.

„Uhhhh dušo, to je tako dobro… ali želim još“, rekao je.

Ja sam se podigla i upitala ga: „Hoćeš li da jebeš svoju napaljenu ćerku, tata? Sa ovim lepim, velikim, tvrdim kurcem?“

„Ufffff… šta li sam to napravio od tebe. Sve te skupe privatne škole u ​​koje sam te slao, zar su te tamo naučili da tako prljavo pričaš?“

Nasmejala sam se i rekla mu, „Tatice, ja sam divna kulturna devojka… osim kada imam ovako sočan kurac ispred sebe… tada postanem opasna prljava nevaljala kučka“, i zamahnula sam nogom preko njega da ga uzjašem, i rukom dovela njegov kurac do mog proreza.

Imala sam puno kurčeva u sebi, ali tatin je bio najdeblji i trebalo mi je vremena da se spustim na njega. Uvijala sam se, naprezala i gurala, i konačno uspela da sednem direktno na njega. Uvek sam volela da koristim vaginalne mišiće da masiram kurac duboko u sebi, a ovaj me je ispunio kao niko drugi.

„Kakav je osećaj tata? Moja pica te čini srećnim?“ Zadirkivala sam ga dok su njegove ruke uživale u mojim sisama. Nagnula sam se napred, spustivši mu bradavicu na usne i on ju je uzeo da je sisa. „Izgledaš tako slatko dok mi je sisaš tata. Sviđa mi se ovo, dobro ćemo se zabaviti u Rimu“, rekla sam mu dok sam podizala i spuštala kukove nabijajući se na tatinu kurčinu.

Polako sam ga jebala dok oboje nismo imali divne, divne orgazme… moj tata i ja. Bilo je tako udobno ležati u njegovom naručju, uživajući u naknadnom sjaju tako izvrsnog seksa. Spavali smo neko vreme, a onda kada sam ga probudila igrajući se njegovom kitom, gurnuo me je na leđa, spustio se između mojih nogu i lizao moju picu na način na koji nikada neću zaboraviti.

Onda smo se obukli i izašli na divnu kasnu večeru. Šetali smo ulicama Rima kao ljubavnici, držeći se za ruke, zaustavljajući se da se poljubimo i zagrlimo. Njegova ruka je često bila na mojoj zadnjici i meko je trljala dok smo uživali u našem novom zajedničkom životu, našem novom životu kao ljubavnici.

Tako je počela moja afera sa ocem. Sada živimo zajedno, srećno i razigrano, oboje željni seksa koji je bio fantastičan. I dalje putujemo zajedno, ja sam njegov lični asistent, uglavnom brinem o svim potrebama ili željama koje on ima ili koje mogu da ispunim. Na neke stvari još nisam spremna ali znam da je pitanje vremena kada će uzeti i moju treću, nevinu rupicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.