Automehaničarska radionica i kuma…

      No Comments on Automehaničarska radionica i kuma…

Automehaničarska radionica i kuma… Subota u mojoj radionici dosta posla . Jutro oko 8 sati dok kuvam kafu u radionici stiže mi poruka od kume :kume stavi kafu dolazim tu sam za 10 min. Znajući šta će da bude spuštam već otvorena garažna vrata radionice . Ostaju samo vrata sa strane koja se zaključavaju. Ubrzo se čuo auto koji se parkira . Na video nadzoru sam video da je moja kuma parkirala svoj pežo 207  i u trenerci izlaz iz kola lagano obučena. Miris vrele skuvane kafe sa mirisom automehaničarske radionice je delovao sa kumom kao višnjicom na torti kao uvod u niskobudžetni porno film.  

kuma je ušla sa širokim osmehom na licu koje  je bilo blago našminkano sa prelepim bordo mat karminom na usnama. Zagrlio sam je i poljubio. Zaključao sam vrata radionice . Imali smo do 9.00 fore za brzi sex dok mi ne dođju radnici. 

Kuma je uzela gutljaj  kafe dok sam ja izvadio svoj kurac iz radnog kombinezona.Okrenuo sam kumu i na pola nogu sam joj svukao laganu trenerku  . Sevnula je njena prelepa guza u crnim tangama i prelepa glatka pink pičkica u koju su se pomenute tangice usekle.Naslonila se na poludignutu dizalicu [stubnu ]rukama tako da je položaj bio idealan . Prislonio sam svoju dignutu kitu i lagano ušao u nju pre toga pomerajući tangice u stranu. Držala se za dizalicu dok sam ja prodirajuci u nju bacao pogled na video nadzor da neko ne naiđe. Osećaj straha od toga da nas neko vidi nas dodatno pali i stimuliše . Jebao sam je dok je stenjala tiho i strasno. Nabijala se na mene uskladjena sa mojim ritmom. Ubrzo sam bio pri vrhuncu izvadio sam kitu iz nje i počeo sam da joj tuširam prelepo belo dupe mojim vrelim mlazevima . Kitu sam otresao od njeno dupe do poslednje kapi i vratio ga u gaće kroz šlic kombinezona. Ona je tako stajala umazana dok nisam otišao na drugi kraj radionice po ubrus da je obrišem. Prizor je bio prelep kako kuma stoji naslonjena na dizalicu podmazana i razrađena . Obrisao sam je pedantno i bacio ubrus u kantu . Seli smo tako sveže jebani da dovršimo kafu . Daljincem sam otvorio garažna vrata radionice ubrzo je stigao prvi radnik koji je rekao :”dobro jutro gazda , prijatna Vam kafa ” samo sam se nasmejao i rekao dobro jutro .  Kuma je sa širokim osmehom otišla dalje svojim obavezama ,a ja sam taj dan proveo radeći i misleći na njene prelepe isprskane guzove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.