Osamila sam se bratom od strica na jednom stolu u parku i intimno smo caskali pribijeni

Osamila sam se bratom od strica na jednom stolu u parku i intimno smo caskali pribijeni jedno uz drugo. Ja u kratkoj haljinici i tangicama koje jedva prekrivaju moju vaginu. Zavodila sam ga bezobraznim recima i provocirala mu mastu ni sama ne znam zasto ni otkud mi u takvom stanju.

Pogledala sam dole i videla njegov nabrekli penis izvan pantalona. Bio je debeo sa navucenom kozicom preko masivnog glavica i izgledao savrseno.

Ucutala sam, a on me gledao u oci kao da trazi neki znak odobravanja. Potpuno van sebe, pomerila sam tangice u stranu i pokazala mu vaginu i dalje ne verujuci sta radim. Otreznila sam se u trenutku kada sam osetila kako njegov nabrekli penis siri usmine moje vagine i prodire u mene.

Vise nema nazad, pomislila sam dok me on bez imalo stida jebao na tom stolu konstantno i intenzivno bez predaha i zaustavljanja. Podvukao je ruku ispod mog kolena i podigao mi nogu dok je duboko prodirao u mene.

Posle nekoliko trenutaka soka sam se prepustila i sapnula mu: “ Jebi me kao da sutra ne postoji“. To je i radio izazivajuci mi konstantan orgazam i zelju da vreme stane.

Danas iz ove perspektive to ne bih nazvala seksom vec iskrenim vodjenjem ljubavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.